Het Peelhuis

Het Peelhuis is het showhuis van Mereno. In dit huis vindt u heel veel interieur wat door Mereno gemaakt is. U kunt hier veel ideeen opdoen! 

U kunt Het Peelhuis ook huren als vakantiewoning. Deze luxe woning is geschikt voor maximaal 10 personen. Er bevinden zich 4 slaapkamers en een luxe badkamer. In de luxe keuken kunt u naar hartenlust kokkerellen voor u en uw gezelschap. In de prachtige tuin bevindt zich een buitenkeuken met BBQ. Op het overkapte terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of lekker wijntje. 

Het Peelhuis beschikt over 2 stijlvolle vergaderruimtes en een volledig gefaciliteerde presentatiezaal, exclusief voor u en uw gezelschap. Het is de ideale uitvalsbasis voor uw zakelijke bijeenkomsten! Ideaal voor meetings, conferenties, trainingen, netwerkbijeenkomsten en andere evenementen. Volledig in stijl wordt uw bijeenkomst uitgebreid met een luxe lunch, diner, kooksessie of borrel, uiteraard onder auspiciën van het vertrouwde kwaliteitsstempel van Het Peelhuis. Gelegen midden in natuurgebied de Peel, is Het Peelhuis tevens de ideale locatie voor een teambuilding dag met verrassende activiteiten. Laat u en uw gezelschap overweldigen door luxe en exclusiviteit met een uniek arrangement, waarin uw wensen ons uitgangspunt zijn. 

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u mailen naar info@hetpeelhuis.nl.

Controleer hier de beschikbaarheid