Nieuws omtrent Coronavirus

Ook bij Mennen Keukens + Interieurs houdt het coronavirus ons in de greep. Dit is een tijd waarin wij als familiebedrijf zien dat wij er alles aan moeten doen om er te zijn voor onze klanten, collega’s en dierbaren. We vinden het belangrijk dat we jullie van dienst kunnen zijn maar we vinden het nog belangrijker dat iedereen gezond blijft. Voor ons betekent dit dat we open blijven zolang de omstandigheden dit toestaan en waarbij we zorgvuldig de veiligheidsprotocollen in acht nemen. Kijk op onze contact pagina voor onze openingstijden en contactgegevens.

Wij nemen de volgende maatregelen voor u:

  1. Onze showroom is ruim opgezet (meer dan 500m2 groot) waardoor er voldoende ruimte is om 1,5 meter afstand te houden.
  2. Onze medewerkers zijn verplicht met grote regelmaat de handen te wassen en kunnen u helaas geen hand geven bij binnenkomst. We heten u van harte welkom met een glimlach.
  3. Wij zorgen er voor dat de winkel schoon is en dat veel aangeraakte oppervlakken regelmatig gedesinfecteerd worden.
  4. Als er iemand van het personeel verkouden is of griepklachten heeft dan blijven we thuis. Indien nodig kunnen we vanuit huis werken. We doen er alles aan om u van de beste service te kunnen voorzien.

Wat vragen we van u:

  1. We werken het liefst op afspraak zodat we u het beste kunnen helpen, u kunt het contactformulier invullen op onze contact pagina of ons bellen of mailen voor een afspraak. Per afspraak mogen er maximaal 2 personen aansluiten, neem a.u.b. uw kinderen niet mee naar een afspraak.
  2. We heten u van harte welkom met een glimlach, maar vragen u gepaste afstand (1,5 meter) te houden en fysiek contact te vermijden.
  3. Wij vragen u om tijdig contact met ons op te nemen als u een verkoudheid heeft of griepklachten hebt. Wij nemen met elke afgesproken klant een dag van te voren contact op om te informeren of de gemaakte afspraak door kan gaan.
  4. Ook voor de dag dat de monteurs bij u thuis aan de slag vragen we om een gezonde werkomgeving. Indien iemand bij u in huis verkouden is of griepklachten heeft dan vernemen we dit graag op tijd. Indien nodig wordt de afspraak verzet.

Indien u niet fysiek aanwezig wilt of kunt zijn, kunnen we ook een telefoongesprek of videogesprek digitaal opzetten. Neem contact met ons op indien er nog vragen zijn.

Verder hopen we dat we iedereen in goede gezondheid is en blijft. Let goed op uzelf en op uw naasten. 

Team Mennen Keukens + Interieurs