Over ons

Leuk dat u met ons bedrijf en onze mensen wilt kennismaken. Mennen Keukens + Interieurs heeft een historie van meer dan 40 jaar. Het familiebedrijf Mennen Keukens werd in 1978 opgericht door Piet Mennen en zijn echtgenote Jo. De leiding van het gestaag groeiende bedrijf is inmiddels in handen van de tweede en derde generatie Mennens.

Mennen Keukens heeft, onder de merknaam Mereno, een eigen, moderne fabriek in Meijel. Onze showroom is gevestigd in Liessel (tegenover de molen).  

Wij zijn een echt familiebedrijf waar aandacht en zorg voor de klant voorop staan! Belangstelling, vertrouwen, beleefdheid; zo gaan we met elkaar om. Een plek waar u graag komt en waar u zich thuis voelt.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom!

Familie Mennen & medewerkers

 

Ons team

Graag stellen wij u voor aan ons team:

Showroom v.l.n.r.: Suzanne Mennen (verkoopadviseur), Nadieh Verhaag (verkoopadviseur), Linda Goorts (verkoopadviseur), Ellis Jacobs (baliemedewerkster verkoop en ondersteuning) en Job op 't Root (baliemedewerker verkoop en ondersteuning). Niet op de foto: Loek Hermans (ondersteuning). 

Buitendienst v.l.n.r.: Robert van Enckevort (monteur en service), Peter Mennen (hoofd monteur), Geert Welten (monteur), Richard Bos (monteur, inmeten en plannen), Martijn Berkers (monteur). Niet op de foto: Paul Levels (monteur) en Joey Nijssen (leerling monteur).