Over ons

Leuk dat u met ons bedrijf en onze mensen wilt kennismaken. Mennen Keukens + Interieurs heeft een historie van meer dan 40 jaar. Het familiebedrijf Mennen Keukens werd in 1978 opgericht door Piet Mennen en zijn echtgenote Jo. De leiding van het gestaag groeiende bedrijf is inmiddels in handen van de tweede en derde generatie Mennens.

Mennen Keukens heeft, onder de merknaam Mereno, een eigen, moderne fabriek in Meijel. Onze showroom is gevestigd in Liessel (tegenover de molen).  

Wij zijn een echt familiebedrijf waar aandacht en zorg voor de klant voorop staan! Belangstelling, vertrouwen, beleefdheid; zo gaan we met elkaar om. Een plek waar u graag komt en waar u zich thuis voelt.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom! Wilt u zeker zijn dat we genoeg tijd hebben om te helpen dan kunt u het beste een afspraak met ons maken.

Familie Mennen & medewerkers

 

Ons team

Graag stellen wij u voor aan ons team:

Showroom v.l.n.r.: Lisa Mennen (verkoopondersteuning), Ellis Bosch-Jacobs (verkoopadviseur), Leslie van Breugel (verkoopondersteuning), Suzanne Mennen (verkoopadviseur), Doreen Manders (verkoopondersteuning), Nadieh Verhaag (verkoopadviseur). 
Niet op de foto: Linda Goorts (verkoopadviseur), Eline Witteveen (verkoopondersteuning).

Buitendienst v.l.n.r.: Geert Welten (monteur), Peter Mennen (hoofd monteur), Martijn Berkers (monteur en inmeten), Richard Bos (inmeten en plannen) en Robert van Enckevort (servicemonteur). Niet op de foto: Eric Linssen (monteur), Robin Janssen (monteur), Martijn van Bergen (monteur) en Johan Geurts van Kessel (monteur). 

 

Missie Mennen Keukens + Interieurs


Mennen Keukens + Interieurs ontwerpt en bouwt in alle stijlen. Nooit hetzelfde, voor elke klant uniek. Met optimale functionaliteit en innovatieve oplossingen.
Onze adviseurs ontwerpen met liefde voor het vak uw eigen droomkeuken en droominterieur, volledig op maat.

Wilt u meer weten over hoe uw droomkeuken of interieur bij ons wordt gemaakt en hoe dit proces in elkaar steekt? Bekijk dan onze pagina over onze bedrijfsprocessen eens.