Missie Mennen Keukens + Interieurs

Wilt u een nieuwe, unieke keuken of interieur die perfect bij uw persoonlijkheid en huis past? Dan bent u bij Mennen Keukens + Interieurs aan het juiste adres! Wij maken en leveren exclusieve keukens en interieurs uit eigen fabriek.
Mennen Keukens + Interieurs ontwerpt en bouwt in alle stijlen. Nooit hetzelfde, voor elke klant uniek. Met optimale functionaliteit en innovatieve oplossingen.
Onze adviseurs ontwerpen met liefde voor het vak uw eigen droomkeuken en droominterieur, volledig op maat.

Onze showroom

Op een mooie locatie midden in de Peel, tegenover de molen in het dorpje Liessel, vindt u onze sfeervolle showroom. De nieuwste trends op het gebied van keukens, badkamermeubelen en interieur ontmoeten elkaar hier. Een keuken moet als een warme deken zijn, je moet je thuis voelen. In onze showroom ervaart u dat prettige gevoel van thuis. Gedreven door passie voor perfectie en creativiteit creëert ons team samen met u een droomkeuken op wens.
Keukens en interieurs van Mennen Keukens zijn + Interieurs nooit standaard. Voor elke klant persoonlijk wordt een keuken op maat gemaakt. In onze showroom staan prachtige keukens opgesteld met alle denkbare materialen en kleuren. Keukenfronten in alle stijlen en behandelingen; wat denkt u van lak, hoogglans lak, gekalkt eiken of smoked eiken. Sterker nog, wilt u hetzelfde front als de buffetkast die u van uw grootouders hebt gekregen? Geen probleem, wij maken het voor u!

Aankoop van uw keuken en interieur

Om een keuken of interieur voor u te kunnen maken bieden wij u een luisterend oor tijdens een of meer van uw oriëntatiebezoeken aan onze showroom in Liessel. Zowel voor u als voor ons is het belangrijk ruim de tijd te nemen voor het inventariseren van al uw wensen en bijzondere aandachtspunten, die immers de basis vormen voor het maken van een eerste 3D schetsontwerp.
Naast het 3D schetsontwerp zal een impressie in Radiolab gemaakt worden. Dit tezamen geeft u een heel goed beeld hoe uw nieuwe keuken of interieur eruit zou kunnen gaan zien. Natuurlijk is het dan vervolgens zaak om alle elementen van het ontwerp kritisch te beoordelen. En eventuele verbeteringsvoorstellen te bespreken met onze keukenadviseurs. Zo ontstaat uiteindelijk een definitief ontwerp dat geheel beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen.

Werkvoorbereiding

Nadat uw keuken en/of interieur volledig naar uw wens is ontworpen, ontvangt u van ons een uitgebreide offerte. Hierin vindt u alle details van uw ontwerp. De gegevens van uw ontwerp worden naar de afdeling werkvoorbereiding van Mereno gestuurd. Onze planner van Mennen Keukens + Interieurs komt bij u thuis om alle maten van uw keuken op te nemen zodat de keuken exact op maat gemaakt kan worden. Daarna dragen ze bij Mereno zorg voor het uitwerken van uw keuken tot in de kleinste details. Zij sturen de gegevens van uw keuken door naar de werkplaats. Dan kan het productieproces van start gaan.

Het (ambachtelijke) productieproces

Onze keukens en interieurmeubelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Meijel, onder de merknaam Mereno. Alles wordt vervaardigd door ambachtelijk geschoolde meubelmakers die hun vak tot in de kleinste details beheersen. Deuren en fronten kunnen worden geproduceerd van massief hout in elke gewenste houtsoort, van (wildf)fineer of HPL in diverse kleuren of van MDF voorzien van hoogwaardig lakspuitwerk in hoogglans of mat.

Productie kasten

In onze fabriek bij Mereno hebben wij de beschikking over ultramoderne, geavanceerde productiemachines. Bij Mereno worden geen seriekeukens geproduceerd, maar uitsluitend keukens op individuele klantspecificatie. Bij de bouw van onze keukens + interieurs worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen in een zware uitvoering gebruikt, ook op plaatsen waar andere producenten veelal lichtere materialen toepassen. Zo zijn de keukenkasten bijvoorbeeld altijd voorzien van een 8 mm dikke rug. Mennen Keukens + Interieurs past uitsluitend zwaar hang- en sluitwerk toe en ook alleen ladesystemen van topkwaliteit. Het kastwerk wordt altijd in MDF uitgevoerd.

Spuiterij

In de fabriek beschikken we over onze eigen spuiterij. Hier worden alle bewerkingen op het gebied van lakken, beitsen, verouderen en zo meer, door onze ervaren spuiters verricht. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit lakken in alle kleuren en verschillende afwerkingen.

Montage

Nadat uw keuken klaar staat in onze fabriek, zal de keuken op de afgesproken dag bij u geplaatst worden.
Mennen Keukens + Interieurs beschikt over een team van ervaren, zelf opgeleide monteurs. Het plaatsen van keukens is een zeer nauwkeurig werk. Onze vakmensen werken klantgericht en hebben hart voor de zaak. Onze monteurs werken snel en netjes en de keuken wordt pas opgeleverd als u 100% tevreden bent.

Ontzorging

Indien u dat wenst, kunnen wij zorgen voor de volledige coördinatie van een keuken, zodat ook het verleggen van leidingen, het leggen van de tegelvloer of het stucwerk van de wanden onder onze regie valt. Alle verpakkingen en afval nemen wij mee en wij laten de keuken schoon achter.

Aftersales

Mennen Keukens + Interieurs biedt u een uitstekende service.
Mocht er iets niet in orde zijn, dan zullen wij dat zo snel mogelijk oplossen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen of ons per e-mail op de hoogte brengen.

Onze leveranciers

Een Mennen Keuken of Interieur staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. Daarbij is onze selectie van de juiste leveranciers van meubelen, apparatuur en werkbladen erg belangrijk. Deze leveranciers hebben al jarenlang bewezen kwaliteit te kunnen leveren. Hier kunt u een overzicht van onze leveranciers vinden.