Grote uitverkoop showroom

Wij zijn gestart met een grote showroomuitverkoop ter voorbereiding op een grootse verbouwing. Hieronder vind je een gedeelte van de keukens die nu voor een mooie prijs weg gaan. Wij raden jullie aan om de keukens zelf te komen bekijken in Liessel. Kom dus snel langs om te profiteren van hoge kortingen op geselecteerde showroommodellen.

De apparatuur in de aangeboden keukens kunnen nog gewisseld worden, heb je nog vragen over de keukens, neem dan contact met ons op!

Wij hopen jullie snel te mogen begroeten!

VERKOCHT!

Glasgow met gezandstraalde fronten in kleur white oak en een B greep. Deze keuken heeft een 6 cm dikke donker gezoete Belgisch hardstenen blad.

VERKOCHT!

Milano keuken met glasblad (RAL7013) en composiet blad in het kookgedeelte. Deze keuken is deels greeploos en de kastenwand is met greep. De greeploze fronten zijn zijdeglans gelakt in RAL9010. De fronten met greep zijn fineer fronten in de unikleur basalt.

Chelsea zwart-wit - met ral 9010 witte frontjes en een 6cm dik gepolijst granieten blad; Belfast New.

VERKOCHT!

Blackburn keuken.

VERKOCHT!

Bretagne invallende keuken in kleur Kiesel 15 Caparol. 6cm dik granieten blad belfast new antiek.

Milano met B-greep, fronten uitgevoerd in hoogglans wit RAL9003. 2cm dik Dekton blad. Achterwand van de keuken Satinovo gehard matglas. Achterwand hoge kasten is bekleed met leer. Bladhoogte 94cm. Met Miele apparatuur.

Sienna milano keuken met stoere fineerhouten fronten gecombineerd met strakke witte fronten en composiet blad. Eventueel met tafel.

Glasgow 3 kleurig met doorgaande zaagrillen in de fronten. Met een betonnen blad van 4 cm dik.

VERKOCHT!

VERKOCHT!

VERKOCHT!

Moderne Mereno keuken met 2 kleuren fronten.