Kerstshow 2023

Kerstshow 2023 in onze showroom bij Mennen Keukens + Interieurs!

Ben je op zoek naar inspiratie voor je keuken en interieur? Dan mag je onze inspirerende ‘Kerstshow’ niet missen! Ontdek de nieuwste trends op het gebied van keukens en interieurs, geniet van interessante kookdemo’s en leer hoe je jouw droominterieur kunt visualiseren met onze workshops moodboard maken. We hebben een mooi programma voor jou samengesteld:

Kookdemo’s

Maak je klaar voor een smaakvolle ervaring tijdens onze kerstshow! Van 27 tot 30 december nodigen wij jou uit om de culinaire wereld te verkennen en te genieten van heerlijke gerechten bereid met de meest geavanceerde keukenapparatuur.

Het kookdemo programma:

  • 27 december: Van 11:00 tot 16:00 uur een kookdemonstratie van Siemens.
  • 28 december: Ontdek de kunst van het koken met Neff van 11:00 tot 16:00 uur.
  • 29 december: Miele toont van 10:00 tot 16:00 uur hoe gerechten van topkwaliteit bereid kunnen worden.
  • 30 december: BORA presenteert hun innovatieve kooktechnologie van 10:00 tot 16:00 uur.

29 december – Moodboard workshop

Op 29 december, nodigen wij jou uit voor een inspirerende moodboard workshop in onze showroom. Een moodboard is een krachtig hulpmiddel om jouw interieur- en stijlvoorkeuren visueel te uiten en te ontdekken. Onze adviseurs zullen je helpen om jouw persoonlijke stijl te vertalen naar een moodboard dat als leidraad kan dienen voor jouw woninginrichting.

Inschrijven kan hier.

Kom langs en laat je inspireren tijdens onze kersthow bij Mennen Keukens + Interieurs. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen jouw droomkeuken en droominterieur te creëren!

Ontdek meer projecten