Over ons

Wie zijn wij?

Mennen Keukens + Interieurs heeft een historie van meer dan 45 jaar. Wij zijn een echt familiebedrijf waar aandacht en zorg voor elkaar voorop staat! Belangstelling, vertrouwen, respect; zo gaan we met elkaar om. Een plek waar iedereen graag komt en waar iedereen zich thuis voelt.

Mennen Keukens + Interieurs heeft, onder de merknaam Mereno, een eigen, moderne fabriek in Meijel. Onze showroom is gevestigd in Liessel (tegenover de molen).

Wij ontmoeten je graag in onze showroom! Je kunt altijd onze showroom binnen lopen tijdens onze openingstijden. Wil je zeker zijn dat we voldoende tijd hebben voor een uitgebreid advies dan raden we aan om vooraf een afspraak te maken. Dan plannen we voldoende tijd in om alle wensen te bespreken.

Onze showroom

Op een mooie locatie midden in de Peel, tegenover de molen in het dorpje Liessel, vind je onze sfeervolle showroom. De nieuwste trends op het gebied van keukens, badkamermeubelen en interieur ontmoeten elkaar hier. Een keuken moet als een warme deken zijn, je moet je thuis voelen. In onze showroom ervaar je dat prettige gevoel van thuis. Gedreven door passie voor perfectie en creativiteit creëert ons team samen met jou een droomproject naar wens.
Keukens en interieurs van Mennen Keukens + Interieurs zijn nooit standaard. Voor elke klant persoonlijk wordt een project op maat gemaakt. In onze showroom staan prachtige keukens opgesteld met alle denkbare materialen en kleuren. Fronten in alle stijlen en behandelingen; wat denk je van lak, hoogglans lak, gekalkt eiken of smoked eiken. Sterker nog, wil je hetzelfde front als de buffetkast die je van je grootouders hebt gekregen? Geen probleem, wij maken het!

Kom je eens langs in onze showroom? Of bekijk onze digitale tour voor een voorproefje…

Historie

Het familiebedrijf Mennen Keukens werd in 1978 opgericht door Piet Mennen en zijn echtgenote Jo. De leiding van het gestaag groeiende bedrijf is inmiddels in handen van de tweede en derde generatie Mennens.

Onze kernwaarden zijn:

  • Persoonlijk
  • Kwaliteit
  • Service
  • Samenwerking
  • Duurzaamheid

Wil je meer weten over hoe jouw droomkeuken of interieur bij ons wordt gemaakt en hoe dit proces in elkaar steekt? Bekijk dan onze pagina over onze werkwijze eens.

“Mennen Keukens heeft ons vanaf het eerste klantcontact prima begeleid bij het kiezen van onze prachtige maatwerk keuken. Samen met hun adviseur Doreen werd een tot in details doordacht ontwerp gemaakt. Hun monteurs leverden de keuken geheel volgens de afgesproken planning secuur en netjes op. Voortdurend was er prettig en goed contact met de projectleider/werkvoorbereider. Van ons krijgt de firma Mennen en hun vaste installateur en stukadoor een dikke 10!”

Jules en Astrid Schreurs, Venlo

“Wij hebben bij Mennen Keukens onze droomkeuken laten maken waar we iedere dag van genieten. De keuken is het kloppende hart van ons huis. Naast dat het een prachtige blikvanger is, voldoet het aan al onze wensen betreft ruimte, gebruik en gemak. De samenwerking was heel prettig waar we echt de tijd hebben genomen om tot het juiste ontwerp en materiaal keuze te komen. Hier hoorde een bezoek bij aan de fabriek in Meijel om tijdens de bouw zelf de hout panelen te kiezen voor de deuren en fronten.”

Pernelle en Peter, Neer

“Er werd zeer goed geluisterd naar wat voor ons het ‘ideaal plaatje’ zou zijn. Ieder detail klopt dan ook in onze op maat gemaakte keuken. Professionaliteit, kwaliteit en uitmuntende service!”

Jill en Jean-Marie Peeters, Roermond

“Wat je verzint, kan Mennen Keukens maken. De keuken is precies zo geworden, zoals we in ons hoofd hadden.”

Anita van Rijswijck en Hennie van den Einden, Deurne

“We kozen met vertrouwen voor Mennen Keukens voor de vervanging van onze keuken. En wat hebben zij dat naar volle tevredenheid ingevuld!

Dat geldt voor de ontwerpfase waarin onze wensen en ideeën goed zijn vertaald in een beeldend ontwerp. De adviseur luisterde niet alleen goed, maar zij durfde ons ook aan te geven wat zij niet verstandig vond en kwam met alternatieven. De voorbereiding en planning was strak geregeld en vragen werden heel vlot beantwoord. Ook de fase van de daadwerkelijke sloop van de oude keuken en de plaatsing van de nieuwe was strak: vaklui aan het werk. Ze hebben netjes gewerkt en onvoorziene dingen die je dan toch nog tegenkomt werden heel netjes opgelost. En als de laatste details netjes worden afgewerkt, dan maakt het bedrijf ook in die allerlaatste fase het waar. Enfin: wat ons betreft zijn we heel blij en tevreden met de keuze voor Mennen Keukens.”

Familie van Dam, Asten

“Wij genieten volop van onze keuken en de vele opbergruimte! We zijn heel blij dat we voor Mennen Keukens + Interieurs hebben gekozen. De kwaliteit en het persoonlijk contact is echt top!”

Romy Huiskens, Roggel

“Wij zijn erg blij met de uitvoering van het interieur in ons huis. Samen met de binnenhuisarchitect hebben we vooraf keuzes gemaakt over de materialen behorende bij de schetsen die hij gemaakt heeft. Daarna is alles technisch getekend door Mennen en geoffreerd. Het fijne van Mennen is dat afspraak ook afspraak is, geen nacalculaties voor meerwerk en keurig geleverd op het afgesproken tijdstip. Bovendien enorm prettige mensen om mee samen te werken. Voor een volgende aanpassing aan het interieur of de keuken is er geen twijfel mogelijk, dan wordt het weer Mennen!”

Familie Lugtenberg, Maarheeze

“Bij Mennen keukens denken ze mee met de klant! Werken erg precies, en komen afspraken na. Daarom ben ik ook super tevreden met het eindresultaat.”

Hetty van Maasbommel, Asten

“Enorm trots zijn wij op het eind resultaat van onze keuken! De adviseur heeft in alles met ons meegedacht. Na het zien van de productie in eigen fabriek was de keuze snel gemaakt. Vervolgens is de keuken geplaatst door echte vakmensen!”

Roy en Lisa Beeks, Meijel