Neem contact met ons op

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  09.30 - 17.30 uur
Woensdag  09.30 - 17.30 uur
Donderdag  09.30 - 17.30 uur
Vrijdag  09.30 - 21.00 uur
Zaterdag  09.00 - 16.00 uur

Update coronavirus

Het is het onderwerp van de dag en ook achter de schermen zijn wij druk bezig met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. De gezondheid van onze medewerkers en gasten hebben bij ons de hoogste prioriteit en we houden de ontwikkelingen en adviezen goed in de gaten.

Voorlopig blijft onze showroom geopend met voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Lees meer over deze maatregelen op deze pagina.

We willen jullie ook vragen om thuis te blijven indien je klachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts hebt of hebt gehad de afgelopen 24 uur.

Bovenstaande adviezen gelden ook voor onze monteurs en klanten waar zij komen meten of monteren. Heb je klachten dan vragen wij jullie om contact met ons op te nemen zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.

Namens team Mennen Keukens + Interieurs bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Verbouwing showroom

Momenteel zijn wij druk bezig met het verbouwen van de showroom. Wij willen u graag blijven inspireren met de mooiste showroomkeukens waarbij een groot gedeelte van onze zaak vernieuwd wordt. De verbouwing gaat in fases zodat wij u altijd welkom kunnen heten bij Mennen Keukens + Interieurs en er voldoende is om te zien. Onze excuses voor de eventuele overlast.

De eerste fase is afgerond in december 2019, in 2020 zullen wij verder werken aan de showroomvernieuwing. We hopen in oktober alles te kunnen afronden zodat we dit met een groots openingsfeest kunnen gaan vieren met jullie!

Komt u eens bij ons langs in de showroom?

Mocht u langs willen komen in de showroom dan zouden we het fijn vinden als u een afspraak maakt vooraf. Op deze manier kunnen we er zeker voor zorgen dat we genoeg tijd hebben om u te helpen.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Showroom
  • Hoofdstraat 23
  • 5757 AJ Liessel
  • (tegenover de molen)
  • Tel.: 0493 - 342583
  • E-mail: info@mennenkeukens.nl

Contactformulier