Klanten aan het woord

Een greep uit de recensies die Mennen Keukens + Interieurs de afgelopen jaren heeft gekregen.

 

Fam. vd Eijnden

"We willen nogmaals even aangeven dat we echt super tevreden zijn over Mennen Keukens. Op alle fronten werd er meegedacht: eerst bij jou in de showroom, daarna door Richard die de keuken op kwam meten. Vervolgens wilden we graag bestekbakken en daarvoor hebben we een paar keer contact gehad met Yakup die ook goed meedacht. Fijn ook dat de schouw eerder geplaatst kon worden, zodat de stucadoor vooruit kon. 24 april was het zover: de keuken werd geplaatst: ook de monteurs hebben hun beste beentje voorgezet. Er werd effectief, zorgvuldig en met aandacht gewerkt. Kortom: alle lof voor Mennen Keukens. Wij zullen jullie zeker aanbevelen. Nogmaals dank voor alles, wij kunnen nu echt genieten van onze droomkeuken."

Fam. Bongers

"Ik wil via deze weg nog even een bedankje doorgeven richting jullie en jullie collega's van Mennen Keukens. Heel hartelijk dank voor jullie service en begeleiding! Top! Vandaag heeft Peter Mennen de laatste punten verzorgd rondom de af-montage van de keuken. De keuken is in het echt nog mooier geworden als dat we hadden gedacht. We zijn er heel blij mee!"

Fam. Classens

"Gisteren genoten van jullie showroom, jullie presentatie van keukens en de demonstratie. Heel veel informatie gekregen en ontzettend veel gezien. Heel belangrijk om je zo in alle rust te oriënteren op een eventuele nieuwe keuken in de toekomst. Er zijn zoveel zaken waar je rekening mee moet houden en van veel zaken heb je überhaupt geen weet. Fijn dat jullie op zo'n Open dag dat begrijpen en de mensen veel informatie verschaffen. De hapjes waren voortreffelijk en de sfeer relaxt en ongedwongen. Hartelijk dank hiervoor. Mochten er in de toekomst nog zo'n Open dag zijn waarbij er demonstraties zijn van ovens en fornuizen dan zouden wij het fijn vinden om hierop attent gemaakt te worden."

Fam. Snijders 

"We hebben sinds kort een nieuwe keuken van Mennen Keukens. We zijn hier erg goed en vakkundig geholpen wat voor ons meteen goed voelde. Men nam alle tijd voor ons en we kregen alles op foto tekening zodat je een goed idee krijgt hoe de keuken eruit gaat zien. Ook kregen we een staal van het hout en van het aanrechtblad mee wat handig is bij bv het uitzoeken van de vloertegels. De contacten met de monteurs tijdens het inmeten verliepen prima en veranderingen werden meteen aangepast. Helaas liep de verbouwing uit en moest er een nieuwe datum voor de plaatsing gepland worden wat allemaal in goed overleg plaats vond. De plaatsing van de keuken werd met twee monteurs vakkundig  gedaan, zij bleven tot ‘s avonds alles klaar was. Nu alles klaar is zijn we super blij en trots op onze nieuwe keuken. Voor een nieuwe keuken kunnen we iedereen Mennen Keukens aanbevelen!"

Fam. van de Beek 

"Wij hebben onze keuken modern laten maken. Nieuwe fronten, lades, koof en apparatuur. Alles is netjes gemaakt, vakmanschap dat kun je zien. Is er iets niet naar je zin dan doen ze alle moeite om het de klant naar de zin te maken. Wij zijn zeer tevreden. Je kunt het verschil heel goed zien qua kwaliteit met al die aanbiedingen op tv. Het is een aanraden en je krijgt er beslist geen spijt van."

Fam. Tax 

"Wij hebben enkele weken geleden een defect gehad aan onze combi magnetron (4,5 jaar oud) en nadat ik dit met Mennen Keukens heb besproken hebben zij er voor gezorgd dat er een monteur van Neff bij ons is komen kijken of het inderdaad mogelijk was dat er een stukje ijzer was afgebroken dat in de pizza van onze zoon is terecht gekomen. De betreffende monteur van Neff is bij ons aangekomen en heeft geconstateerd dat er inderdaad een stukje ijzer ontbrak, dat er roestvorming aanwezig was en dat er een gaatje in de bovenzijde zat. Conclusie niet reparabel! Neff zou ons een voorstel doen. Ik heb het controlerapport naar Mennen Keukens toegezonden en gevraagd of zij hierin wilden bemiddelen. Ongeveer 1,5 week geleden kreeg ik een aanbieding van Neff dat zij genegen waren een nieuwe combi magnetron te plaatsen tegen bijbetaling van 450 euro. Ik heb afgesproken dat ik het met de keukenleverancier zou overleggen en dat het met hun zou worden kortgesloten. Ik heb vervolgens met Mennen Keukens contact opgenomen en doorgegeven wat Neff wilde doen. Mennen Keukens heeft toen contact gehad met Neff en een nieuwe combi magnetron kunnen regelen zonder bijbetaling. Ik wil Mennen Keukens hiervoor hartelijk bedanken alsmede voor de service die zij leveren. Top!"

Fam. Verberne 

"Na een teleurstellende ervaring met een andere keukenzaak werden we bij Mennen Keukens heel vriendelijk ontvangen. Onze contactpersoon Linda luisterde goed naar onze wensen en heeft  ons goed geadviseerd. Na diverse wijzigingen kwam er een prachtig ontwerp tot stand, waar we een goed gevoel bij hadden. Tijdens de totstandkoming van dit ontwerp mochten we telkens alle tekeningen mee naar huis nemen om er rustig naar te kijken en werd er geen druk opgelegd waarmee ze ons verplichten om de keuken bij Mennen te kopen. Dit hebben we als zeer prettig ervaren. De installatie van de keuken in mei 2014 is netjes volgens planning verlopen,  zoals het hoort. Ook de after-sales service is prima in orde, de kleinste klacht wordt serieus genomen en naar tevredenheid afgehandeld. Het uiteindelijke resultaat  is een prachtige keuken waar we sinds de verbouwing iedere dag volop van genieten."

Fam. van Kemenade

"Onze ervaringen met Mennen  Keukens zijn erg positief. Vanaf het moment dat wij de showroom bezochten stonden de medewerkers voor ons klaar en dit is de hele periode zo gebleven. We werden overal bij betrokken. Tussen het maken van de tekeningen en de uiteindelijke montage heeft slechts 2,5 maand gezeten en de hele keuken is in 2 dagen geplaatst! Mennen keukens heeft voor ons een prachtige keuken gemaakt waar we nu iedere dag van kunnen genieten."

Fam. Schuurmans

"Bijna 1 jaar na ons eerste bezoek aan Mennen Keukens in Liessel hebben we vandaag onze nieuwe keuken gekocht. Mennen Keukens is een hele fijne zaak waar ze de keukens op maat maken in eigen fabriek. Geen agressieve verkooptechnieken, wel goed advies en service. De offerte en het ontwerp is een aantal keer aangepast afgelopen jaar en zo zijn we langzaam naar ons definitieve ontwerp gegroeid en hebben we keuzes gemaakt in keukenmeubelen, blad en apparatuur. Ook erg leuk is het om het peelhuis in Meijel te bezoeken. In het peelhuis is een complete woning ingericht incl. tuin. Het is erg leuk om ideeën op te doen."

Fam. Bouwmans

"Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor het overspuiten van onze keuken. Hij ziet er weer prima uit. We stellen deze service zeer op prijs en zullen dit zeker communiceren naar andere potentiële klanten."

Fam. van der Made 

"Via Ambiance badkamers uit Geldrop zijn we bij Mennen Keukens terechtgekomen. We wilden voor onze kleine keuken van 3 meter een moderne strakke keuken. Na diverse gesprekken, waar volop de tijd voor is genomen, hebben we uiteindelijk een keuze kunnen maken. Mede ook door het deskundige advies mag het resultaat gezien worden. De kwaliteit en de afwerking  van de kastjes is geweldig. Vooral ook het keramiek aanrechtblad is geweldig, een echte werkbank. De plaatsing van de keuken was in een dag geregeld. Ook de nazorg is prima. Bedankt voor het mooie resultaat."

Fam. Maagdenberg

"Ons ontwerp werd gemaakt door Linda Goorts en aan de hand van vragen hoe wij het wilde kregen we een mooi ontwerp. We wisten zelf heel goed wat we wel en niet wilde, we kregen ook ondersteuning van Linda wat praktisch is in de indeling. Dat vonden we erg prettig. Wat ook heel fijn was het mail contact, je hebt namelijk niet altijd tijd om langs te komen. We konden al onze vragen stellen per mail en kregen snel reactie terug. Bij de montage zaten er wat dingetjes tegen, maar alles werd goed opgelost. Hun zagen het juist als een uitdaging, elke situatie is toch anders. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en Mennen Keukens bedankt!"

Fam. Raeskin

"Bij Mennen Keukens voelde men al snel aan wat wij wilden: een keuken om te koken. Design oke, maar wel praktisch... Er werd prima meegedacht en men wasuiterst geduldig als wij weer eens een ander idee hadden. De montage liep volgens plan; het was even spannend omdat we niet tevreden waren over het aanrechtblad. De betreffende leverancier wilde het niet vervangen; Mennen vond dat het inderdaadniet goed was en verving het blad zonder mopperen.Prima opgelost dus. Al met al: een goede keukenproducent. Aardige, meedenkende mensen. Aanbevelenswaardig!"

Fam. Beijes 

"Wij zijn met onze eigen ontwerptekening bij Mennen Keukens binnen gestapt en hebben met verkoopster Linda alles op een rij gezet. Na dat wij alle mogelijkheden rustig kregen uitgelegd, hebben wij samen in overleg de nieuwe keuken samen gesteld. Het is allemaal naar wens verlopen van ontwerp tot en met de plaatsing van de keuken. Sinds mei hebben wij de keuken gebruik en beleven er veel plezier aan, zowel voor het gemak als het oog."

Fam. Musters

"Ten eerste wil ik even zeggen dat onze keuken SUPER mooi is geworden. Wij zijn er erg blij mee. Het verkoopproces verliep goed, nu is het wel zo dat wij eigenlijk al exact wisten hoe we de keuken wilde hebben. We vonden het heel prettig dat er niets opgedrongen werd. De montage ging goed en snel, helaas was het spuitwerk op een lade niet goed , en dat duurde uiteindelijk toch nog wel even voordat dat verholpen was. Maar uiteindelijk is het nu prima! Ik vond wel die service tijdens dat proces heel goed. En om nog maar eens een compliment te geven aan Mennen keukens, ik kon niet goed overweg met mijn nieuwe fornuis en er was geen service dienst meer aanwezig vanwege het late tijdstip op een vrijdag. Toch is er nog iemand gekomen om het fornuis nog eens goed uit te leggen. Dus kort samengevat, wij zijn zeer tevreden."