Klanten aan het woord

Een greep uit de recensies die Mennen Keukens + Interieurs de afgelopen jaren heeft gekregen.

 

Marieke en Lenard van Haren - Sint-Michielsgestel

"Eindelijk is het dan zover en zijn we na een flinke verbouwing verhuisd naar Sint-Michielsgestel.
Het heeft even geduurd, maar dat was het wachten dik en dubbel waard.
Het is zo mooi geworden en we zijn maar wat trots!
De keuken is helemaal een plaatje en iedereen die bij ons binnenkomt zegt wauw, die keuken! šŸ˜
Met dank aan het hele team van Mennen Keukens.
Jullie service en kwaliteit is gewoon een dikke, dikke 10 en kan het iedereen alleen maar aanbevelen.
Bedankt voor alles!"

Liesbeth en Dolf Verhaegh - Sevenum

"We zijn heel blij met de keuze die we samen gemaakt hebben. De kleur zandbeige is heel goed gekozen, past mooi bij de tegels en heeft een zachte overgang naar de rest van onze woonkamer. En met de veranderingen in de achterkeuken zijn we ook heel tevreden.
De mensen van Mennen hebben hard gewerkt en er samen iets heel moois van gemaakt.
Hartelijk dank, ook namens mijn man."

Louis Pennings en Elly Stultiens - Roermond

"Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige keuken geleverd door Mennen keukens in ons nieuwe appartement. Ook zijn wij zeer tevreden over de service en kwaliteit. Onze Verkoopadviseur Nadieh heeft ons heel goed advies gegeven en aan de hand van onze wensen prachtige 3D ontwerpen gemaakt zodat wij een goede indruk kregen hoe het eruit ging zien. Ook de montage van de keuken is perfect gedaan door de monteurs."

Piet en Ria van den Goor - Meterik

"In juni 2020 is door Mennen Keukens bij ons een nieuwe keuken geplaatst.
Dit is tot onze volle tevredenheid gebeurd.
Van tevoren goed uitgezocht en precies volgens schema uitgevoerd.
Prima installateurs, waarmee een prettige samenwerking.
Wij kunnen Mennen Keukens overal aanbevelen.
"

Fam. Beerens - Roggel

"Zo blij met onze keuken. Fijn geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Het plaatsen liep allemaal netjes en snel. En hebben we nu nog vragen, Ć©Ć©n telefoontje en we worden meteen geholpen."

Fam. van den Elsen-Verbakel - Milheeze

"Wij zijn erg tevreden over de geleverde keuken van Mennen. Ze leveren echt maat werk van top kwaliteit . Denken goed mee in het voortraject en zetten je wensen goed om in de ontwerp tekening zodat je zelf een goed beeld hebt van hetgeen het moet worden. Linda heeft hier alle tijd voor genomen en heeft ons dan ook super goed geholpen bij alles!! De service is goed en wij raden Mennen Keukens echt aan!!"

Fam. Loverbos - Liessel

"Vrijwel het totale interieur perfect naar wens gemaakt. Professionaliteit, kwaliteit en uitmuntende service!"

Fam. Verhappen - Meterik

"Prachtige keuken geheel op maat en naar onze smaak met bijpassende hoekbank laten maken. Heerlijke plek en we eten weer met veel plezier in de keuken. Elke dag zeggen we hoe blij we zijn met de keuken en dat zegt genoeg."

Fam. Vulders - Steyl

"We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het was een lastige klus, zeker niet standaard en is goed afgewerkt."

Fam. Adriaans - Deurne

"Een mooie kwaliteitskeuken is bij ons geplaatst door Mennen Keukens, we zijn heel tevreden, ook over de service!"

Fam. Hautus - Roermond

"Afgelopen zomer keuken gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden over het eindresultaat, echt vakmensen die weten wat ze doen! Bedankt fam. Hautus"

Fam. Janssen - Panningen

"Wij zijn helemaal tevreden over Mennen Keukens. De verkoopster had alle tijd voor ons. Het plaatsen en ook de service werden tot volle tevredenheid uitgevoerd. Wij bevelen Mennen Keukens dan ook van harte aan." 

Fam. Crompvoets - Meijel

"Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken en ook zeer tevreden over de service die wij van Mennen Keukens hebben gehad."

Richard Bartels - Meerlo

"Mooie keuken, goede service en een scherpe prijs! Ik kan Mennen Keukens aanbevelen!" 

Fam. Vos - Nunhem

"Een prima kwaliteit keuken en helemaal door hunzelf op maat gemaakt. De complete keuken is vervaardigd van MDF. Vanaf het begin tot het tijdstip van plaatsen prima contact met hun en ze denken perfect met je mee. Hebben zelfs "in hun eigen keuken" :) kunnen kijken om met eigen ogen te zien hoe de keukens worden vervaardigd. Na het plaatsen een paar hakkefietjes die snel en goed zijn opgelost. Hele goede service dus. Al met al een hele mooie keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zullen in ieder geval Mennen Keukens bij iedereen van harte aanbevelen."

Fred en Nancy Cabooter - Venlo

"Super bedrijf. Geweldige service van begin tot einde! Er wordt over alles mee gedacht en afspraken worden meer dan goed nagekomen. Binnen twee dagen stond de keuken geheel naar wens. Ik ben blij toch voor kwaliteit te hebben gekozen. Je betaalt misschien iets meer, maar dan heb je ook echt wat."

Fam. Van Hoof - Helmond

"Allereerst bedankt voor de prachtige bloemen, we genieten er volop van! Dat doen we ook van de keuken. We vinden het dus ook hartstikke leuk, dat jullie zelf ook tevreden zijn over het resultaat. Met veel plezier hebben we afgelopen woensdag het hart van ons huis vast laten leggen door een fotograaf. We hopen dat de fotoā€™s geschikt zijn voor jullie doeleinden. Hartelijke groet!"

Fam. vd Eijnden - Helmond

"We willen nogmaals even aangeven dat we echt super tevreden zijn over Mennen Keukens. Op alle fronten werd er meegedacht: eerst bij jou in de showroom, daarna door Richard die de keuken op kwam meten. Vervolgens wilden we graag bestekbakken en daarvoor hebben we een paar keer contact gehad met Yakup die ook goed meedacht. Fijn ook dat de schouw eerder geplaatst kon worden, zodat de stucadoor vooruit kon. 24 april was het zover: de keuken werd geplaatst: ook de monteurs hebben hun beste beentje voorgezet. Er werd effectief, zorgvuldig en met aandacht gewerkt. Kortom: alle lof voor Mennen Keukens. Wij zullen jullie zeker aanbevelen. Nogmaals dank voor alles, wij kunnen nu echt genieten van onze droomkeuken."

Fam. Maassen - Meijel

"Gisteren de mogelijkheid gehad om een kijkje te nemen achter de schermen. Uitleg over het hele proces van onze nieuwe keuken in wording. Van offerte tot moment van plaatsen werd ons uitgelegd. Wat een vakmanschap en oog voor detail!! Alles naar wens van de klant. Heel erg leuk om dit proces te mogen bekijken. We zijn zo benieuwd naar onze nieuwe keuken. Rolf, bedankt voor de rondleiding!"

Fam. Bongers - Roggel

"Ik wil via deze weg nog even een bedankje doorgeven richting jullie en jullie collega's van Mennen Keukens. Heel hartelijk dank voor jullie service en begeleiding! Top! Vandaag heeft Peter Mennen de laatste punten verzorgd rondom de af-montage van de keuken. De keuken is in het echt nog mooier geworden als dat we hadden gedacht. We zijn er heel blij mee!"

Fam. Janssen

"Wij zijn heel erg tevreden met de nieuwe keuken! Zowel het ontwerpen, informeren en monteren is erg goed en soepel verlopen. Dank hiervoor!"

Fam. Classens - Ijsselstein

"Gisteren genoten van jullie showroom, jullie presentatie van keukens en de demonstratie. Heel veel informatie gekregen en ontzettend veel gezien. Heel belangrijk om je zo in alle rust te oriĆ«nteren op een eventuele nieuwe keuken in de toekomst. Er zijn zoveel zaken waar je rekening mee moet houden en van veel zaken heb je Ć¼berhaupt geen weet. Fijn dat jullie op zo'n Open dag dat begrijpen en de mensen veel informatie verschaffen. De hapjes waren voortreffelijk en de sfeer relaxt en ongedwongen. Hartelijk dank hiervoor. Mochten er in de toekomst nog zo'n Open dag zijn waarbij er demonstraties zijn van ovens en fornuizen dan zouden wij het fijn vinden om hierop attent gemaakt te worden."

Fam. Mens - Milheeze

"We zijn super tevreden! Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en nemen echt de tijd voor je. We zijn erg blij met onze keuken. Bedankt Mennen keukens"

Fam. Snijders - Meijel

"We hebben sinds kort een nieuwe keuken van Mennen Keukens. We zijn hier erg goed en vakkundig geholpen wat voor ons meteen goed voelde. Men nam alle tijd voor ons en we kregen alles op foto tekening zodat je een goed idee krijgt hoe de keuken eruit gaat zien. Ook kregen we een staal van het hout en van het aanrechtblad mee wat handig is bij bv het uitzoeken van de vloertegels. De contacten met de monteurs tijdens het inmeten verliepen prima en veranderingen werden meteen aangepast. Helaas liep de verbouwing uit en moest er een nieuwe datum voor de plaatsing gepland worden wat allemaal in goed overleg plaats vond. De plaatsing van de keuken werd met twee monteurs vakkundig gedaan, zij bleven tot ā€˜s avonds alles klaar was. Nu alles klaar is zijn we super blij en trots op onze nieuwe keuken. Voor een nieuwe keuken kunnen we iedereen Mennen Keukens aanbevelen!"

Fam. van de Beek 

"Wij hebben onze keuken modern laten maken. Nieuwe fronten, lades, koof en apparatuur. Alles is netjes gemaakt, vakmanschap dat kun je zien. Is er iets niet naar je zin dan doen ze alle moeite om het de klant naar de zin te maken. Wij zijn zeer tevreden. Je kunt het verschil heel goed zien qua kwaliteit met al die aanbiedingen op tv. Het is een aanraden en je krijgt er beslist geen spijt van."

Fam. Tax - Horst

"Wij hebben enkele weken geleden een defect gehad aan onze combi magnetron (4,5 jaar oud) en nadat ik dit met Mennen Keukens heb besproken hebben zij er voor gezorgd dat er een monteur van Neff bij ons is komen kijken of het inderdaad mogelijk was dat er een stukje ijzer was afgebroken dat in de pizza van onze zoon is terecht gekomen. De betreffende monteur van Neff is bij ons aangekomen en heeft geconstateerd dat er inderdaad een stukje ijzer ontbrak, dat er roestvorming aanwezig was en dat er een gaatje in de bovenzijde zat. Conclusie niet reparabel! Neff zou ons een voorstel doen. Ik heb het controlerapport naar Mennen Keukens toegezonden en gevraagd of zij hierin wilden bemiddelen. Ongeveer 1,5 week geleden kreeg ik een aanbieding van Neff dat zij genegen waren een nieuwe combi magnetron te plaatsen tegen bijbetaling van 450 euro. Ik heb afgesproken dat ik het met de keukenleverancier zou overleggen en dat het met hun zou worden kortgesloten. Ik heb vervolgens met Mennen Keukens contact opgenomen en doorgegeven wat Neff wilde doen. Mennen Keukens heeft toen contact gehad met Neff en een nieuwe combi magnetron kunnen regelen zonder bijbetaling. Ik wil Mennen Keukens hiervoor hartelijk bedanken alsmede voor de service die zij leveren. Top!"

Fam. Kersten

"Supermooie keukens en een hele goede service. Wij zijn zeer tevreden en hebben al vele mensen aanbevolen."

Fam. Verberne 

"Na een teleurstellende ervaring met een andere keukenzaak werden we bij Mennen Keukens heel vriendelijk ontvangen. Onze contactpersoon Linda luisterde goed naar onze wensen en heeft  ons goed geadviseerd. Na diverse wijzigingen kwam er een prachtig ontwerp tot stand, waar we een goed gevoel bij hadden. Tijdens de totstandkoming van dit ontwerp mochten we telkens alle tekeningen mee naar huis nemen om er rustig naar te kijken en werd er geen druk opgelegd waarmee ze ons verplichten om de keuken bij Mennen te kopen. Dit hebben we als zeer prettig ervaren. De installatie van de keuken in mei 2014 is netjes volgens planning verlopen,  zoals het hoort. Ook de after-sales service is prima in orde, de kleinste klacht wordt serieus genomen en naar tevredenheid afgehandeld. Het uiteindelijke resultaat  is een prachtige keuken waar we sinds de verbouwing iedere dag volop van genieten."

Fam. van Kemenade - Liessel

"Onze ervaringen met Mennen  Keukens zijn erg positief. Vanaf het moment dat wij de showroom bezochten stonden de medewerkers voor ons klaar en dit is de hele periode zo gebleven. We werden overal bij betrokken. Tussen het maken van de tekeningen en de uiteindelijke montage heeft slechts 2,5 maand gezeten en de hele keuken is in 2 dagen geplaatst! Mennen keukens heeft voor ons een prachtige keuken gemaakt waar we nu iedere dag van kunnen genieten."

Fam. Schuurmans - Kronenberg

"Bijna 1 jaar na ons eerste bezoek aan Mennen Keukens in Liessel hebben we vandaag onze nieuwe keuken gekocht. Mennen Keukens is een hele fijne zaak waar ze de keukens op maat maken in eigen fabriek. Geen agressieve verkooptechnieken, wel goed advies en service. De offerte en het ontwerp is een aantal keer aangepast afgelopen jaar en zo zijn we langzaam naar ons definitieve ontwerp gegroeid en hebben we keuzes gemaakt in keukenmeubelen, blad en apparatuur. Ook erg leuk is het om het peelhuis in Meijel te bezoeken. In het peelhuis is een complete woning ingericht incl. tuin. Het is erg leuk om ideeĆ«n op te doen."

Fam. Bouwmans

"Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor het overspuiten van onze keuken. Hij ziet er weer prima uit. We stellen deze service zeer op prijs en zullen dit zeker communiceren naar andere potentiƫle klanten."

Fam. van der Made - Geldrop

"Via Ambiance badkamers uit Geldrop zijn we bij Mennen Keukens terechtgekomen. We wilden voor onze kleine keuken van 3 meter een moderne strakke keuken. Na diverse gesprekken, waar volop de tijd voor is genomen, hebben we uiteindelijk een keuze kunnen maken. Mede ook door het deskundige advies mag het resultaat gezien worden. De kwaliteit en de afwerking  van de kastjes is geweldig. Vooral ook het keramiek aanrechtblad is geweldig, een echte werkbank. De plaatsing van de keuken was in een dag geregeld. Ook de nazorg is prima. Bedankt voor het mooie resultaat."

Fam. Maagdenberg - Deurne

"Ons ontwerp werd gemaakt door Linda Goorts en aan de hand van vragen hoe wij het wilde kregen we een mooi ontwerp. We wisten zelf heel goed wat we wel en niet wilde, we kregen ook ondersteuning van Linda wat praktisch is in de indeling. Dat vonden we erg prettig. Wat ook heel fijn was het mail contact, je hebt namelijk niet altijd tijd om langs te komen. We konden al onze vragen stellen per mail en kregen snel reactie terug. Bij de montage zaten er wat dingetjes tegen, maar alles werd goed opgelost. Hun zagen het juist als een uitdaging, elke situatie is toch anders. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en Mennen Keukens bedankt!"

Fam. Raeskin - Deurne

"Bij Mennen Keukens voelde men al snel aan wat wij wilden: een keuken om te koken. Design oke, maar wel praktisch... Er werd prima meegedacht en men wasuiterst geduldig als wij weer eens een ander idee hadden. De montage liep volgens plan; het was even spannend omdat we niet tevreden waren over het aanrechtblad. De betreffende leverancier wilde het niet vervangen; Mennen vond dat het inderdaadniet goed was en verving het blad zonder mopperen.Prima opgelost dus. Al met al: een goede keukenproducent. Aardige, meedenkende mensen. Aanbevelenswaardig!"

Fam. Beijes - Nederweert

"Wij zijn met onze eigen ontwerptekening bij Mennen Keukens binnen gestapt en hebben met verkoopster Linda alles op een rij gezet. Na dat wij alle mogelijkheden rustig kregen uitgelegd, hebben wij samen in overleg de nieuwe keuken samen gesteld. Het is allemaal naar wens verlopen van ontwerp tot en met de plaatsing van de keuken. Sinds mei hebben wij de keuken gebruik en beleven er veel plezier aan, zowel voor het gemak als het oog."

Fam. Van Bergen - Baarlo

"Prima ontwerp, zeer flexibel met eventuele veranderingen en/of aanpassingen. Er wordt met een glimlach meteen een nieuw ontwerp gemaakt als er iets niet kan of in orde is. De monteurs zijn zeer professioneel die ieder obstakel aanpakken en ervoor zorgen dat er een keuken komt te staan zoals die ook hoort te zijn... 
Hele dikke pluim voor het hele bedrijf "

Fam. Musters

"Ten eerste wil ik even zeggen dat onze keuken SUPER mooi is geworden. Wij zijn er erg blij mee. Het verkoopproces verliep goed, nu is het wel zo dat wij eigenlijk al exact wisten hoe we de keuken wilde hebben. We vonden het heel prettig dat er niets opgedrongen werd. De montage ging goed en snel, helaas was het spuitwerk op een lade niet goed , en dat duurde uiteindelijk toch nog wel even voordat dat verholpen was. Maar uiteindelijk is het nu prima! Ik vond wel die service tijdens dat proces heel goed. En om nog maar eens een compliment te geven aan Mennen keukens, ik kon niet goed overweg met mijn nieuwe fornuis en er was geen service dienst meer aanwezig vanwege het late tijdstip op een vrijdag. Toch is er nog iemand gekomen om het fornuis nog eens goed uit te leggen. Dus kort samengevat, wij zijn zeer tevreden."

Fam. Van Dijk

"Een geweldige zaak met vriendelijk personeel die meedenken, klantgericht zijn en geweldig mooi werk leveren. Helemaal blij met mijn nieuwe keuken en kasten... hier ga ik heel lang van genieten en heb al veel leuke reacties gehad...I love it..."