Onze leveranciers

Wij vinden het belangrijk dat je lang en zonder zorgen kunt genieten van je met aandacht samengestelde keuken. Daarom kiezen wij onze leveranciers ook met veel zorg en precisie uit. Omdat we daarnaast zelf zo gespecialiseerd zijn in het maken van keukens en maatwerk interieur hebben we er in 2006 voor gekozen om ons eigen merk, Mereno, uit te brengen. Al onze keukens en interieurs worden dus in eigen fabriek gemaakt en met zorg door onze monteurs geplaatst bij jullie thuis.

MIELE PREMIUM DEALER
Mennen Keukens + Interieurs is Miele Premium Dealer. Een status waar we trots op zijn. Dat geeft ons de mogelijkheid om de veelzijdige Miele keukenapparaten op een unieke en inspirerende manier aan onze bezoekers te presenteren. Het is dé plek waar u het keukenleven van Miele als nooit tevoren kunt ervaren. U ziet bij ons de laatste innovaties op keukengebied en de keukenapparatuur van de toekomst. U ervaart ‘aan den lijve’ hoe een stoomoven, oven, combi-stoomoven of combimagnetron het keukenleven kunnen veraangenamen. In onze showroom worden regelmatig demonstraties verzorgd. U kunt bij ons uw keukenaccessoires, onderhoudsmiddelen en toebehoren voor Miele-apparaten aanschaffen.
Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur? Kom dan naar Mennen Keukens + Interieurs. Ook voor losse Miele apparaten kunt u bij ons terecht. U zult verrast zijn door de mogelijkheden.

 

Hoofdleverancier

Apparatuur

Keukenbladen

Diversen

Meer informatie over garantie en onderhoud kun je hier vinden.