Bijkeukens

Bij Mennen Keukens + Interieurs is er veel vraag naar bijkeukens. Een bijkeuken kan zoveel meer zijn dan alleen een plek voor je wasmachine en schoonmaakspullen. Bij ons ontwerp je een praktische en stijlvolle bijkeuken die perfect aansluit bij jouw behoeften en jouw huis.

Waarom kiezen voor een bijkeuken van Mennen Keukens + Interieurs?

1. Toegevoegde waarde
Een bijkeuken biedt extra opbergruimte en functionaliteit, waardoor je huis netjes en georganiseerd blijft. Het is de ideale plek voor huishoudelijke taken zoals wassen en strijken, zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek van je woonruimte. Bovendien verhoogt een goed ontworpen bijkeuken de waarde van je woning en zorgt het voor meer comfort in je dagelijkse leven.

2. Volledig op maat
Kies zelf de indeling, materialen en kleuren van je bijkeuken. Wij zorgen ervoor dat jouw bijkeuken perfect aansluit bij de rest van je interieur.

3. Duurzame kwaliteit
We gebruiken alleen de beste materialen en werken samen met ervaren vakmensen. Dit garandeert dat jouw bijkeuken niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat.

4. Multifunctionele oplossingen
Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, een plek voor huisdieren of een wasruimte, wij ontwerpen een bijkeuken die aan al jouw wensen voldoet.

Onze werkwijze

1. Persoonlijk adviesgesprek
Bij Mennen Keukens + Interieurs begint het proces altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor je bijkeuken. We maken een 3D-ontwerp zodat je een duidelijk beeld hebt van het eindresultaat.

2. Opmeten en ontwerpen
Een van onze experts komt bij je langs om de ruimte nauwkeurig op te meten. Zo weten we dat alles goed past!

3. Productie en installatie
Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag met de productie in onze eigen fabriek. Zodra de bijkeuken klaar is, komen onze monteurs deze professioneel bij je installeren.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken