Maatwerk badkamermeubels

Wil je jouw badkamer transformeren in een luxe en functionele ruimte? Bij ons ontwerp je badkamermeubels die perfect aansluiten bij jouw wensen en jouw stijl. Of je nu op zoek bent naar een moderne wastafelmeubel of een elegante opbergkast, wij realiseren jouw droommeubels op maat.

Waarom kiezen voor maatwerk badkamermeubels?

1. Perfecte pasvorm
Onze maatwerk badkamermeubels worden volledig op maat gemaakt, zodat ze naadloos passen in jouw badkamer, ongeacht de afmetingen of indeling.

2. Volledig gepersonaliseerd
Van de materialen en kleuren tot de indeling en afwerking, jij hebt volledige controle over het ontwerp van je badkamermeubels. Wij zorgen ervoor dat elk detail aansluit bij jouw stijl en behoeften.

3. Duurzaamheid en kwaliteit
Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de vochtige omgeving van de badkamer. Zo ben je verzekerd van meubels die lang meegaan en hun mooie uitstraling behouden.

4. Praktische oplossingen
Onze maatwerk badkamermeubels zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Denk aan slimme opbergoplossingen, geïntegreerde verlichting en ergonomische ontwerpen die jouw dagelijkse routines vereenvoudigen.

Onze werkwijze

1. Persoonlijk adviesgesprek
Bij Mennen Keukens + Interieurs begint het proces altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor je nieuwe badkamermeubels.

2. Opmeten en ontwerpen
Een van onze experts komt bij je langs om de ruimte nauwkeurig op te meten. Zo weten we dat alles goed past!

3. Productie en installatie
Dan gaan onze vakmensen aan de slag met de productie in onze eigen fabriek. Zodra de meubels klaar zijn, komen onze monteurs deze professioneel bij je installeren.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken