Maatwerk garderobekasten

Heb je altijd al gedroomd van een perfect georganiseerde kast waarin alles een eigen plek heeft? Bij ons maken we die droom werkelijkheid. Of je nu een inloopkast wilt of een strakke garderobekast voor in je slaapkamer, wij ontwerpen en realiseren de kast die perfect past bij jouw wensen en jouw ruimte.

Maatwerk inloopkast Mereno

Waarom kiezen voor maatwerk garderobekasten?

1. Maximale ruimtebenutting
Elke centimeter wordt optimaal benut. Een maatwerk garderobekast is de ideale oplossing om zelfs de moeilijkste hoeken in je huis praktisch in te richten.

2. Volledig aanpasbaar
Van de indeling en materialen tot aan de kleur en afwerking, jij hebt volledige controle over het ontwerp van je garderobekast. Wij zorgen ervoor dat de kast naadloos aansluit bij jouw stijl.

3. Kwaliteit en duurzaamheid
Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en werken samen met ervaren vakmensen. Hierdoor garanderen we dat je garderobekast niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat.

4. Praktisch en functioneel
Ingebouwde verlichting, uittrekbare schoenenrekken, een broekenhouder en meer – onze maatwerk garderobekasten worden uitgerust met alle gemakken die je leven eenvoudiger maken.

Maatwerk slaapkamerkast Mereno
Maatwerk inloopkast Mereno

Onze werkwijze

1. Persoonlijk adviesgesprek
Bij Mennen Keukens + Interieurs begint het proces altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor je nieuwe garderobekast. We maken een 3D-ontwerp zodat je een duidelijk beeld hebt van het eindresultaat.

2. Opmeten en ontwerpen
Een van onze experts komt bij je langs om de ruimte nauwkeurig op te meten. Zo weten we dat alles goed past!

3. Productie en installatie
Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag met de productie in onze eigen fabriek. Zodra je garderobekast klaar is, komen onze monteurs deze professioneel bij je installeren.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken