Maatwerk tafels

Bij Mennen Keukens + Interieurs creëren we maatwerk tafels die volledig afgestemd zijn op jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een elegante eettafel, een praktische werktafel of een unieke salontafel, wij zorgen voor een perfect op maat gemaakt meubelstuk dat jouw interieur compleet maakt.

Waarom kiezen voor een tafel van Mennen Keukens + Interieurs?

1. Topkwaliteit
Bij Mennen Keukens + Interieurs gebruiken we alleen hoogwaardige materialen gekoppeld met ervaren vakmensen. Door deze combinatie ben je verzekerd van een tafel die jarenlang meegaat en er altijd prachtig uitziet.

2. Innovatief ontwerp
Onze ontwerpers blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in interieurdesign. Dit betekent dat jouw maatwerk tafel niet alleen functioneel is, maar ook een eigentijdse uitstraling heeft.

3. Persoonlijke service
Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke plaatsing, ons team van experts begeleidt je bij elke stap. We luisteren naar jouw ideeën en vertalen deze samen met jou naar een praktische en prachtige maatwerk tafel.

Onze werkwijze

1. Persoonlijk adviesgesprek
Bij Mennen Keukens + Interieurs begint het proces altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor je maatwerk tafel. We maken een 3D-ontwerp zodat je een duidelijk beeld hebt van het eindresultaat.

2. Opmeten en ontwerpen
Een van onze experts komt bij je langs om de ruimte nauwkeurig op te meten. Zo weten we dat alles goed past!

3. Productie en installatie
Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag met de productie in onze eigen fabriek. Zodra de tafel klaar is, komen wij deze met zorg bij je afleveren.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken