Nieuwe website Mennen Keukens + Interieurs

donderdag 09 februari 2023

Als je hier terecht bent gekomen dan heb je het waarschijnlijk zelf al ontdekt! Maar we hebben een nieuwe website! We vonden dat onze vorige website niet meer helemaal bij ons past, dus zijn we aan de slag gegaan met een volledig vernieuwde website.

Persoonlijk ontwerp

Op gebied van projecten zorgen we altijd voor een persoonlijk ontwerp. Iedere keuken en ieder interieur wat door ons gemaakt wordt is uniek en persoonlijk. De wensen van de klant staan voorop. En dit persoonlijke wilde we ook graag terugbrengen in de website. We vinden erg waardevol dat we mogen bijdragen aan een fijn thuis voor iedereen. En daarom wilden we ook graag dat jullie je thuis zouden voelen op onze website. We laten wat meer onze gezichten zien en ook die van onze klanten.

Moodboard

Je kunt nu ook je eigen persoonlijke moodboard maken! Klik de foto’s aan die je mooi vindt en sla hierna je moodboard op. Als je deze met ons deelt dan zijn wij al heel goed voorbereid voor de afspraak. Op deze manier krijgen we een nog beter beeld van jouw stijl en smaak.

Meer inspiratie

Via de website willen we jullie graag nóg meer inspireren. Met mooie projecten, veel foto's en interessante artikelen in ons blog. We vinden het belangrijk dat we al onze kennis en kunde met jullie kunnen delen.

Hopelijk genieten jullie net zo van onze nieuwe website als wijzelf!

Download onze brochure

Wil je graag onze digitale brochure inzien? Dat kan! Samen met onze leverancier Mereno hebben wij een mooie brochure met veel beeldmateriaal opgemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en wij zullen onze brochure in PDF formaat zo spoedig mogelijk doorsturen!

Ik ga akkoord met het privacybeleid. *(Vereist)