Kookdemo’s 7 en 8 april! Kom je ook?

dinsdag 21 maart 2023

Vrijdag 7 april en zaterdag 8 april hebben wij weer kookdemo’s bij Mennen Keukens + Interieurs! Kom je ook proeven en meer informatie opdoen over apparatuur? De kookdemo’s zijn interessant als je nog een keuze moet maken of als je de apparatuur al in huis hebt! De professionele koks geven uitgebreid advies over de apparatuur. Dit kan heel handig zijn als je nog twijfelt over de apparatuur. Maar ook als je al een tijdje kookt in je nieuwe keuken kunnen de koks je nog nieuwe tips leren! We horen van veel klanten die al de nieuwe keuken hebben enthousiaste reacties!

Programma kookdemo’s

Hoe ziet het programma er uit?

  • Vrijdag 7 april kookdemo BSH (Siemens)* 11.00-16.00 uur
  • Zaterdag 8 april kookdemo Miele 10.00-16.00 uur helaas is de kookdemo van Miele afgezegd
  • Zaterdag 8 april kookdemo BORA 10.00-16.00 uur

* Tijdens de kookdemo van BSH Nederland kun je terecht voor vragen over de merken Bosch, Siemens en Neff.

We hanteren die dagen de standaard openingstijden: vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Hopelijk zien wij je dan!

Er zijn momenteel nog plekjes vrij voor een afspraak! Wil je zeker weten dat we voldoende tijd voor je hebben op 7 en 8 april? Dan raden we aan om een afspraak te maken: Hier onder vind je een link naar ons afsprakenformulier.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken