Stageplek vrij vanaf september 2023

woensdag 17 mei 2023

Volg jij de opleiding Ruimtelijk Vormgever en zoek jij nog een leuke stageplek? Zit jij in je derde of vierde leerjaar en wil jij aan de slag bij een organisatie die staat voor kwaliteit en service? Ben jij een harde werker, kun jij goed samenwerken en houd je daarnaast van gezelligheid? Mennen Keukens + Interieurs is op zoek naar jou!

Taken

  • Je verwelkomt onze klanten in de showroom met een persoonlijke en servicegerichte aanpak;
  • Je weet 2D en 3D ontwerpen creatief af te wisselen naar de huidige trends;
  • Je volgt bij voorkeur de opleiding Ruimtelijk Vormgever;
  • Baliewerkzaamheden zoals de telefoon aannemen en klanten verwelkomen;
  • Je werkt 2D en 3D interieurplannen uit in een CAD-programma.

Wie zijn wij?
Mennen Keukens + Interieurs staat voor kwaliteit en service en dit dragen wij uit. Wij streven naar perfectie en dus worden processen continue geprofessionaliseerd. Collegialiteit, samenwerking en hard werken in combinatie met gezelligheid is binnen ons team een must! De keukens en interieurs van Mennen Keukens + Interieurs worden gemaakt bij onze producent Mereno in Meijel. Neem ook eens op www.mereno.nl.

Waar vind jij ons?
Onze showroom ligt in Liessel. Met het openbaar vervoer reis je van station Deurne in 14 minuten naar onze showroom (Bus 28). Beweeg jij graag? Vanaf station Deurne is het ongeveer 20 minuten fietsen naar onze showroom!

Solliciteren?
Ben jij dé stagiair(e) die wij zoeken?! Stuur dan nu jouw curriculum vitae en motivatiebrief naar nmeyer@mennenkeukens.nl t.a.v. Nikki Meyer. Je kunt ons ook bereiken op: 077-3998850.