Industriële keuken met marmeren lichtbalk

Er is gebruik gemaakt van wel zes verschillende kleuren melamine

 • STIJL
  MODERN, INDUSTRIEEL
 • PLAATS
  LIESSEL
 • JAAR
  2020

In deze moderne keuken is gebruik gemaakt van verschillende kleuren melamine. De grote kastenwand is voorzien van een houtkleurig melamine en glaskasten met lichtspotjes. Door de greeplijst met ledstrip wordt de apparatuur in de kastenwand mooi uitgelicht. De marmeren lichtbalk in het kook- en spoeleiland zorgt ervoor dat het dunne werkblad extra benadrukt wordt. De zwarte details in combinatie met de stalen omlijstingen in gun metal look geven deze keuken een industriële look.

Wij heten je van harte welkom om deze keuken te komen bewonderen in onze showroom in Liessel. Bekijk onze openingstijden en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MONZA
 • WERKBLAD
  TOPCORE CROSS OVER VAN DEKKER ZEVENHUIZEN

Een inductiekookplaat van de StudioLine lijn van Siemens met een touchSlider die er voor zorgt dat de inductiekookplaat eenvoudig en snel te bedienen is met een vingeraanraking. In de schouw is een afzuigkap verwerkt van Novy. De twee ovens zijn van Siemens en de koelkast is van Miele. Tot slot is er gekozen voor een matzwarte kraan van Franke.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken