Landelijke Mereno keuken van fineer
Landelijke Mereno keuken van fineer met schouw
Maatwerk en-suite deuren Mereno
Maatwerk bijkeuken Mereno
Maatwerk inloopkast Mereno
Maatwerk interieur slaapkamer Mereno

Maatwerk interieur voor landelijke woning

Maatwerk inloopkast Mereno

Een complete transformatie voor deze bewoners

 • STIJL
  LANDELIJK
 • PLAATS
  KONINGSBOSCH
 • JAAR
  2020

Deze bewoners hadden naast de wens voor een nieuwe keuken ook de wens voor een nieuwe bijkeuken, en-suite deuren, tv-meubel en inloopkast. In de keuken komen zowel nostalgische als moderne aspecten terug. Er is gebruik gemaakt van genoest wildfineer en een donker composieten werkblad. Het wildfineer dat in de fronten is gebruikt, komt weer terug in de schouw.

In de bijkeuken zijn dan wel andere fronten gebruikt, maar de stijl van de bijkeuken ligt alsnog in één lijn met de stijl van de keuken. De en-suite deuren scheiden de keuken van de woonkamer en passen perfect bij de rest van het interieur. De inloopkast die is gerealiseerd in deze woning is erg praktisch en de droom van vele mensen! Vanuit de slaapkamer loop je zo de inloopkast in en de kast kan ook nog afgesloten worden door de loftdeuren.

“Top kwaliteit, wederom een mooie keuken en bijkeuken. (En bureau door Mennen Keukens + Interieurs geplaatst.) Alle showroom medewerkers, monteurs en natuurlijke iedereen op de werkplaats, bedankt!”

Familie Reulen, Koningsbosch
Landelijke Mereno keuken met schouw

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO CHELSEA-SIENNA
 • WERKBLAD
  COMPOSIET AZUL PEDRA GEPOLIJST VAN ARTE

Er is gekozen voor Miele apparatuur. Een Miele vaatwasser, koeler, afzuigkap, inductiekookplaat, stoomoven, oven en wijnkoeler. In de wijkoeler van Miele zitten meerdere temperatuurzones, zo kunnen drie verschillende soorten wijn afzonderlijk en op de juiste temperatuur bewaard worden. De ingebouwde Miele apparatuur geven de keuken een moderne touch.

 

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.