Maatwerk tv-meubel Mereno
Moderne maatwerk Mereno keuken
Maatwerk garderobekast Mereno
Maatwerk bijkeuken Mereno
Moderne maatwerk Mereno keuken

Modern en minimalistisch interieur

Moderne maatwerk Mereno keuken

Compleet maatwerk interieur in één stijl

 • STIJL
  MODERN, MINIMALISTISCH
 • PLAATS
  BOXMEER
 • JAAR
  2021

Voor dit project mochten we de keuken en het interieur verzorgen. In samenwerking met de bewoners is er een rode draad bepaald in het ontwerp van de keuken en het interieur.

In het gehele interieur komen namelijk vaak dezelfde afwerkingen terug; structuur melamine in de kleur eik zwartbruin en premium wit. De keuken, bijkeuken, woonkamer, hal, badkamer en slaapkamer zijn voorzien van maatwerk meubelen van Mereno. Doordat het gehele project in handen lag van Mennen Keukens + Interieurs is de woning mooi in balans en sluiten alle ruimtes in huis mooi op elkaar aan.  

De stijl van de keuken en het interieur ligt op één lijn. Door het gebruik maken van dezelfde afwerking door de hele woning en het greeploos uitvoeren van alle meubelen straalt het interieur eenheid en minimalisme uit.

Moderne maatwerk Mereno keuken

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MONZA-MILANO
 • WERKBLAD
  CORIAN VAN DEKKER ZEVENHUIZEN GLACIER WHITE

In het kookeiland is een mooie, strakke Bora X Pure inductie kookplaat geplaatst. Daarnaast bevindt zich een zwarte spoelbak van Franke met de Quooker pro3 incl. Fusion Square. Dit is een 3-in-1 kraan die naast warm en koud water ook kokend water geeft.

In de grote kastenwand zit een Miele combi-magnetron/oven verwerkt en een wijnklimaatkast. Deze twee apparaten zijn omlijst door een LED strip waardoor dit nog mooi wordt uitgelicht. Onder deze apparatuur is de Siemens vaatwasser geplaatst. En uiteraard kan er ook geen koelkast ontbreken, hier is gekozen voor een grote koeler van Siemens.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.