Maatwerk Mereno keukenlade
Moderne mat zwarte Mereno keuken met RVS eiland
Moderne mat zwarte Mereno keuken met RVS eiland
Moderne mat zwarte Mereno keuken met RVS eiland
Moderne mat zwarte Mereno keuken met RVS eiland

Moderne mat zwarte keuken met RVS eiland

Moderne mat zwarte Mereno keuken met RVS eiland

Een mooie combinatie van zwart met RVS

 • STIJL
  MODERN, MINIMALISTISCH
 • PLAATS
  ROERMOND
 • JAAR
  2021

Deze strakke keuken is een echte eyecatcher ondanks haar donkere en rustige kleurenpalet. Er is een stak lijnenspel te zien en alles is mooi symmetrisch.

De donkere kastenwand van Fenix materiaal zorgt voor een moderne uitstraling en veel opbergruimte. Doordat er ook voor een donkere achterwand en een donkeren, composieten werkblad is gekozen is deze keuken erg bijzonder en minimalistisch. Ook het kookeiland is opvallend doordat deze van RVS is. RVS is bijzonder aanwezig in een ruimte, maar toch bescheiden.

“Er werd zeer goed geluisterd naar wat voor ons het ‘ideaal plaatje’ zou zijn. Ieder detail klopt dan ook in onze op maat gemaakte keuken. Professionaliteit, kwaliteit en uitmuntende service!”

Jill en Jean-Marie Peeters, Roermond
Moderne mat zwarte Mereno keuken met RVS eiland met warmhoudlade

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO FENIX-MILANO
 • WERKBLAD
  FENIX BOLD BLACK VAN DEKKER ZEVENHUIZEN + RVS WARM GEWALST

Twee warmhoudlades, een stoomoven én oven van Miele maken deze keuken compleet. Daarnaast is er gekozen voor een BORA Classic 2.0 inductiekookplaat en een Quooker COMBI+ inclusief Fusion Square. Tot slot zijn de koeler, vriezer en vaatwasser ook van Miele.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.