Eigentijdse landelijke boerderij keuken

De houten balken aan het plafond maken deze ruimte helemaal af!

 • STIJL
  LANDELIJK
 • PLAATS
  HELENAVEEN
 • JAAR
  2019

Wat een bijzonder project was dit! De stijl van de keuken past perfect bij de ruimte en de woning. De fronten van de keuken zijn van genoest fineer, welke zelf door de klant is uitgekozen in de fabriek van Mereno. Ditzelfde fineer komt weer terug in de balken aan het plafond. Er is gekozen voor een keramieken werkblad in een lichte kleur en witte stollen, waardoor de keuken een rustige look krijgt. De zithoek aan het eiland samen met de koffiehoek maken deze keuken een echte leefkeuken.

Om wat meer opbergruimte te creëren is er een kast gemaakt in een nis van hetzelfde fineer dat is gebruikt in de keuken. Naast deze kast is er ook nog een maatwerk bank gerealiseerd. Een mooi stukje maatwerk waardoor de ruimte optimaal wordt benut.

“Dit was al weer jullie derde project bij ons in 2 jaar. We vinden het erg fijn om met jullie samen te werken! Martijn is goed in de planning en communicatie vooraf, Peter en zijn medewerkers over de vloer zijn nauwkeurig en denken goed mee!

Van begin tot eind goed geholpen! We zijn erg blij met onze keuken en krijgen er van gasten vaak complimenten over. Verder zijn de op maat gemaakte vensterbanken en inbouwkast in de look & feel van de keuken gemaakt, erg mooi.”

Bruggeman, Helenaveen

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO SIENNA
 • WERKBLAD
  KERAMIEK ARDOISE GREY SATIN

In deze prachtige leefkeuken is gekozen voor een fijne Quooker Fusion Round Zwart. Een BORA Pure inductiekookplaat met ingebouwde kookafzuiging en een koelkast, vaatwasmachine en combi magnetron-oven en combi stoomoven van Siemens. De ovens van Siemens zijn van de IQ700 serie en hebben ook Home Connect.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken