Sfeervolle keuken met fineer- en betonfronten

Maatwerk fineer keuken

De materialen in deze keuken zijn perfect gecombineerd

 • STIJL
  LANDELIJK, MODERN
 • PLAATS
  MEIJEL
 • JAAR
  2021

Deze moderne keuken met genoest fineer is geïnspireerd op een van de showroomkeukens die te bewonderen is in onze showroom in Liessel.

Naast een maatwerk keuken is er ook een maatwerk tv-meubel gerealiseerd. Doordat de keuken een open keuken is, is het een echte leefkeuken.

De hoge kastenwand in de keuken is gemaakt van genoest fineer. Bijzonder aan het fineer is dat deze altijd zelf kan worden uitgekozen door de klant. Dit is mogelijk in de fabriek van Mereno, het merk dat Mennen Keukens + Interieurs verkoopt, die in Meijel is gevestigd.

Het kook- en spoeleiland heeft betonfronten en geeft de keuken een moderne uitstraling. De combinatie van het ”landelijke” fineer met het strakke betonnen eiland maken deze keuken een mooi geheel. De nis in de wand achter het eiland is een mooi detail van deze keuken.

Maatwerk fineer keuken

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO SIENNA
 • WERKBLAD
  DEKTON KELYA VAN ARTE

Deze klant is een echte connaisseur en houdt van lekker koken. Daarom is de apparatuur  met zorg uitgezocht: Een Miele oven en stoomoven en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Fijne apparatuur verhogen het plezier om te koken.

Ook is in het eiland een Liebherr wijnklimaatkast geplaatst. Wat betreft de koelkast en vriezer is ook gekozen voor Liebherr.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.