Stijlvol maatwerk interieur voor woning in Limburg

Keuken en interieur geheel in stijl

 • STIJL
  MODERN, TIJDLOOS
 • PLAATS
  MEIJEL
 • JAAR
  2019

In 2019 mochten wij in opdracht van de klant een gedateerd huis uit 1947 omtoveren tot een strakke en stijlvolle leefruimte. Dit maatwerk interieur is ontworpen door een interieurarchitect in samenwerking met de klant. Het interieur straalt rust en sereniteit uit, dankzij alle lichte kleuren en zachte materialen.

De keuken is voorzien van een wit hoogglans eiland met moderne verlichting. De donkere kastenwand in de keuken zorgen voor warmte in het interieur, terwijl de eettafel verbondenheid biedt met de keuken. Deze is namelijk verwerkt in het kookeiland. De woonkamer is voorzien van een op maat gemaakte ombouw van de gashaard. De gashaard zorgt voor extra sfeer in de woning, zeker in combinatie met de verlichting.

Het gehele interieur is aangepast aan de wensen en behoeften van de bewoners en bovendien is alles op elkaar afgestemd en daardoor een uitstekende match!

© Copyright Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MILANO
 • WERKBLAD
  COMPOSIET RAVEN

Deze keuken is voorzien van een Quooker Combi Flex RVS met uittrekbare slang wat zorgt voor meer bereik in de spoelbak en gebruiksgemak in de keuken. Een wijnklimaatkast van Liebherr en inductiekookplaat met kookveldafzuiging van BORA. Tot slot van Miele de koelkast, het koffieapparaat, een bakoven met stoomoven, combi-magnetron en vaatwasser.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken