Maatwerkkeuken met bar
Maatwerk slaapkamer kasten
Plinten op maat gemaakt
Wijnkoeler Miele in maatwerkkeuken
Maatwerk keuken Milano front

Totaal interieur met Milano fronten

Maatwerk keuken Milano front

Een interieur op maat, volledig afgestemd op één specifieke stijl.

 • STIJL
  MODERN, MINIMALISTISCH
 • PLAATS
  MEIJEL
 • JAAR
  2022

Voor dit project hadden we de verantwoordelijkheid voor zowel de keuken als het gehele interieur. Samen met de bewoners hebben we een consistent thema vastgesteld dat leidend was in zowel het keukenontwerp als het interieurontwerp.

In het gehele interieur zijn er consistent dezelfde afwerkingen te vinden, waaronder een greeploos Milano front in een natuurlijke grijstint, samen met hetzelfde Kelya werkblad in zowel de keuken als de bijkeuken. Daarnaast zijn er op maat gemaakte meubels van Mereno te vinden in de keuken, bijkeuken, slaapkamer, hal en badkamer. Dankzij de volledige betrokkenheid van Mennen Keukens + Interieurs bij het project, is de woning harmonieus ingericht en sluiten alle ruimtes in huis naadloos op elkaar aan.

Zowel de keuken als het interieur delen dezelfde designstijl. Door consistent dezelfde afwerking in de gehele woning te gebruiken en alle meubels zonder zichtbare handgrepen uit te voeren, ademt het interieur een gevoel van eenheid en minimalisme uit.

Bora kookplaat in maatwerkkeuken

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MILANO
 • WERKBLAD
  DEKTON KELYA VAN ARTE

In de keuken hebben we aandacht besteed aan een strakke, moderne inrichting. Centraal staat de prachtige Bora PUXU inductie kookplaat. Naast de kookplaat vind je een elegante zwarte spoelbak van Franke, voorzien van een handige Quooker cobi+ kraan voor direct kokend water.

De grote kastenwand is slim ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Hierin hebben we een Miele compacte stoomoven geplaatst en een Miele oven met geïntegreerde magnetron.

Voor de opslag van voedsel en dranken hebben we gekozen voor hoogwaardige Miele-apparatuur. Er is een ruime Miele koelkast geplaatst en een Miele vaatwasser.  Daarnaast is de Miele wijnkoeler geplaatst om de favoriete wijnen op de perfecte temperatuur te houden.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.