Wildfineer Mereno keuken met schiereiland
Wildfineer Mereno keuken met schiereiland
Wildfineer Mereno keuken met schiereiland

Wildfineer keuken met schiereiland

Wildfineer Mereno keuken met schiereiland

Landelijk, maar ook tijdloos

 • STIJL
  LANDELIJK, TIJDLOOS
 • PLAATS
  NEER
 • JAAR
  2020

Aan deze keuken is te zien dat alles met zorg en oog voor detail is uitgekozen! De klant heeft gekozen voor een wat drukkere structuur in het wildfineer en deze is supermat afgelakt. Het wildfineer wordt gecombineerd met een donker composieten werkblad en witte stollen. De schouw en het fornuis in deze keuken geven deze keuken een landelijke look.

 

“Wij hebben bij Mennen Keukens onze droomkeuken laten maken waar we iedere dag van genieten. De keuken is het kloppende hart van ons huis. Naast dat het een prachtige blikvanger is, voldoet het aan al onze wensen betreft ruimte, gebruik en gemak. De samenwerking was heel prettig waar we echt de tijd hebben genomen om tot het juiste ontwerp en materiaal keuze te komen. Hier hoorde een bezoek bij aan de fabriek in Meijel om tijdens de bouw zelf de hout panelen te kiezen voor de deuren en fronten.”

Pernelle en Peter, Neer
Wildfineer Mereno keuken met schiereiland

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO LUCCA-MILANO
 • WERKBLAD
  COMPOSIET ARDEN BLEU MAT VAN ARTE

In de schouw is een afzuigkap van Novy ingebouwd en het landelijke fornuis is van Falcon. Een stoomoven en vaatwasser van Miele en een koeler, vriezer en wijnkoeler van Liebherr. De wijnkoelkast van Liebherr is een moderne, strakke en energiezuinige wijnkoelkast. De wijnkoeler heeft 2 temperatuurzones en beschikt over een capaciteit van maximaal 34 flessen.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.