Uitgelicht: populaire front Sienna fineer

woensdag 10 mei 2023

Momenteel zijn fronten van Sienna fineer erg populair! Dit prachtige natuurproduct zorgt voor een warme sfeer in jouw keuken of interieur. Breng een uniek stukje natuur in huis door te kiezen voor fineer. Sienna fineer is puur hout met scheuren, kwasten en de natuurlijke verkleuringen.

Fineer

Fineer is een dun laagje hout dat op plaatmateriaal wordt aangebracht. Omdat de fineerlaag echt hout is, is het bijna niet van massief hout te onderscheiden. Echter heb je bij fineer veel minder kans op vervorming. Alleen maar pluspunten om voor fineer te kiezen dus!

Fineer keuken

Stalen in showroom

In de showroom hebben wij stalen van de Sienna beschikbaar, maar de Sienna kan in iedere keuken en/of interieur weer anders uitvallen. Dit is afhankelijk van de levering, de bewerking en het ontwerp. Onze adviseurs lichten graag de opties toe in de showroom.

Uitzoeken in fabriek

Sienna fineer is een natuurproduct welke per zending kan variëren qua structuur en kleur. Daarom nodigen wij je graag uit om je eigen Sienna fineer uit te komen zoeken in onze eigen fabriek. Hier bespreken we graag nog eens de bewerkingen en effecten tot in detail. Sienna fineer kan niet gebeitst worden, in onze spuiterij worden de fronten afgelakt, op deze manier brengen we wel kleurverschillen aan. Uiteraard geven we ook graag een rondleiding in de fabriek.

Maatwerk

Als de keuze is gemaakt wordt er in de fabriek een staal op maat gemaakt zodat je de situatie thuis nog eens goed kunt bekijken. Na akkoord nemen we het project in productie en gebruiken we de platen die je zelf hebt uitgezocht. En daarna is het wachten tot wij het komen monteren!

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken