Houtlook keuken met zwarte accenten

Speels effect door horizontale en verticale lijnen

 • STIJL
  TIJDLOOS, MODERN
 • PLAATS
  LIESSEL
 • JAAR
  2020

Bij deze keuken is gebruik gemaakt van houtlook melamine fronten met zwarte accenten. Het bijzondere aan deze keuken is dat bij de kook- en spoelwand een horizontale lijn en in de kastenwand een verticale lijn is aangehouden. De structuur van de fronten loopt in de gehele keuken door. De zwarte accenten komen terug in de glaskasten boven het werkblad, de opliggende grepen en het apparatuur. Ook de marmeren structuur van het keramieken werkblad loopt mooi over van de achterwand in het werkblad.

Wij heten je van harte welkom om deze keuken te komen bewonderen in onze showroom in Liessel. Bekijk onze openingstijden en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MONZA
 • WERKBLAD
  KERAMIEK DISO MAT VAN ARTE

Zwarte accenten die ook weer terugkomen in de apparatuur van de keuken. Een zwarte spoelbak, kraan en afzuigkap. De kookplaat en afzuigkap zijn beide van Novy en het bijzondere aan de afzuigkap is dat deze door middel van InTouch op de kookplaat bediend kan worden. Er is dus geen afstandsbediening nodig om deze aan of uit te zetten. Tot slot zijn er in de kastenwand een koelkast, combi-magnetron en oven van Neff ingebouwd.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken