Landelijke wildfineer keuken met groene kastenwand

Wildfineer staat centraal in deze keuken

 • STIJL
  LANDELIJK
 • PLAATS
  LIESSEL
 • JAAR
  2020

In deze landelijke keuken staat wildfineer centraal, alle fronten zijn namelijk gemaakt van wildfineer. De fronten van de kastenwand zijn gespoten in een groene kleur, maar door het wildfineer blijft de structuur van de noesten en nerven zichtbaar. De fronten van de kookwand zijn van blank wildfineer. In de kastenwand is een nis gerealiseerd met hierin een schap van boomstamschors en een led strip. De schouw, balken en het fornuis maken deze landelijke keuken helemaal af.

Wij heten je van harte welkom om deze keuken te komen bewonderen in onze showroom in Liessel. Bekijk onze openingstijden en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO LUCCA-NORFOLK
 • WERKBLAD
  COMPOSIET AZUL PEDRA LEATHER VAN ARTE

In de schouw is een afzuigkap van Novy ingebouwd en het landelijke fornuis is van Falcon. De Falcon Infusion is een kwalitatief fornuis met 5 gasbranders, 1 elektrische oven, 1 grill ruimte en 1 heteluchtoven. Dit maakt het fornuis multifunctioneel. Het fornuis past perfect bij de look van deze landelijke keuken.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken