Moderne fjordgroene keuken met eiken fineer

De unieke kleur maakt deze keuken een echte eyecatcher

 • STIJL
  MODERN, MINIMALISTISCH
 • PLAATS
  ROGGEL
 • JAAR
  2021

De groene kastenwand wordt gecombineerd met eikenfineer. Het eikenfineer komt terug in het kook- en spoeleiland. De gehele keuken is compleet greeploos en is voorzien van zwarte details waardoor deze rust uitstraalt. De zwarte details zijn terug te zien in de kokend waterkraan van Quooker en de zwarte barkrukken aan het zitgedeelte van het kookeiland. Naast de kastenwand is een nis gerealiseerd van geplankt eiken fineer voor een wat speelser effect in de keuken.

Doordat alles bij Mennen Keukens + Interieurs maatwerk is, zijn de mogelijkheden in kleuren en materialen eindeloos.

“Wij genieten volop van onze keuken en de vele opbergruimte! We zijn heel blij dat we voor Mennen Keukens + Interieurs hebben gekozen. De kwaliteit en het persoonlijk contact is echt top!”

Romy Huiskens, Roggel

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MILANO
 • WERKBLAD
  VAN KLANT

Een Miele vaatwasser, combi magnetron en een losse oven. Ook is er gekozen voor een BORA Inductie X Pure inductiekookplaat en een Siemens koeler en vriezer. Tot slot is een COMBI+ Quooker uitgezocht inclusief uittrekbare slang wat zorgt voor meer bereik in de spoelbak en gebruiksgemak in de keuken.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.