Stijlvolle noten fineer keuken

Noten fineer met een bijzondere groefverdeling

 • STIJL
  LUXE, MODERN
 • PLAATS
  DEURNE
 • JAAR
  2021

Deze exclusieve Mereno keuken heeft een moderne look en feel. Niet alleen de opvallende kastenwand, maar ook de greeploze fronten maken deze keuken stijlvol. De hoge kastenwand is gemaakt van noten fineer met frezingen van 5mm diep. De kastenwand is mooi symmetrisch ingedeeld en een mooi voorbeeld van een maatwerk keuken!

Het robuuste keramische Layla Slate kookeiland is geheel greeploos en hypermodern. Het eiland bevat het nieuwste apparatuur, veel opbergruimte en ingebouwde stopcontacten. In de tweede kastenwand is een nis gerealiseerd voor de koffiehoek. In deze nis zijn, van hetzelfde noten fineer, inschuifdeuren met infreesgrepen geplaatst met push-open.

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MILANO
 • WERKBLAD
  NEOLITH KERAMIEK LAYLA SLATE

In deze luxe keuken is gekozen voor een Quooker PRO3 met CUBE, hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, ook gekoeld en bruisend water. Ook is er gekozen voor diverse Siemens apparatuur: een koelkast, vriezer, warmhoudlade, oven en vaatwasser. De inductiekookplaat met afzuiging is van Gutmann.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.