Moderne, zwarte keuken met bronzen accenten

Een bijzondere combinatie van kleuren en materialen

 • STIJL
  MODERN, MINIMALISTISCH
 • PLAATS
  LIESSEL
 • JAAR
  2020

In deze strakke, moderne keuken zijn materialen en kleuren stijlvol gecombineerd. De kastenwand heeft Fenix fronten in een matzwarte kleur en greeplijsten in een bronskleur. Dezelfde bronskleur komt weer terug in het eiland en in de tafelpoot. Het kook- en spoeleiland is gemaakt van Corian, waardoor het eiland één geheel is en geen naden heeft. In het eiland komt de bronzen kleur terug in de ombouw en de greeplijsten.

Wij heten je van harte welkom om deze keuken te komen bewonderen in onze showroom in Liessel. Bekijk onze openingstijden en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO FENIX-CORIAN
 • WERKBLAD
  CORIAN GLACIER WHITE VAN CORA TECHNIEK

Miele ovens, een Miele vaatwasser, een Miele inductiekookplaat en een Quooker kraan. De elektrische inductiekookplaat van Miele is ontworpen met geïntegreerde afzuiging. Er is in deze keuken gekozen voor een bronzen Quooker Combi+ Fusion Round, dit wil zeggen dat de kraan warm, koud en kokend water levert en een elegante ronde uitloop heeft.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken