Noten fineer keuken met RVS werkblad

Landelijke keuken met een unieke draai

 • STIJL
  MODERN, INDUSTRIEEL
 • PLAATS
  LIESSEL
 • JAAR
  2020

Deze keuken bestaat uit een kook- en spoelwand en een kastenwand. Zowel de kastenwand als de kook- en spoelwand hebben fronten van noten fineer. In lage gedeelte is ook gebruik gemaakt van betonfronten, waardoor de keuken een moderne touch krijgt. Er is ook een tv-meubel gerealiseerd in hetzelfde noten fineer dat is gebruikt in de keuken.

Wij heten je van harte welkom om deze keuken te komen bewonderen in onze showroom in Liessel. Bekijk onze openingstijden en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO MILANO
 • WERKBLAD
  RVS ORBITAAL

Het RVS werkblad trekt je aandacht en past perfect bij de betonfronten. Roestvrijstaal zorgt voor een bijzondere uitstraling in je keuken en kan op verschillende manieren worden toegepast. RVS is zeer geschikt als aanrechtblad aangezien het hygiënisch, stoot-, vlek- en hittebestendig is. Het heeft daarnaast weinig onderhoud nodig en de spoelbak kan naadloos worden gelast wat weer zorgt voor een strakke afwerking.

RVS kan in diverse uitvoeringen toegepast worden. Bij deze keuken is gekozen voor orbitaal RVS. Deze variant is het minst krasgevoelig. RVS orbitaal is richtingloos geslepen waardoor het een matterend effect krijgt.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken