Stijlvolle gerenoveerde villa

Het complete interieur in één stijl

  • STIJL
    LUXE, MODERN
  • PLAATS
    MAARHEZE
  • JAAR
    2021

In samenwerking met interieur ontwerper Eric Kant Contemporary Design hebben de bewoners een ontwerp gemaakt voor deze prachtige villa. De keuken heeft een volledige renovatie ondergaan en er is maatwerk interieur gemaakt voor de woonkamer, slaapkamers, badkamers, toiletten, kelder en het kantoor.

Er is veel gebruik gemaakt van verschillende materialen in warme kleuren. Laat je inspireren door de prachtige roomdivider en haardombouw in de woonkamer. Alleen al in de roomdivider zijn 4 verschillende soorten plaatmateriaal en bewerkingen gebruikt. Een roomdivider in de woonruimte zorgt voor veel sfeer, maar is ook erg praktisch. De roomdivider is namelijk aan twee zijdes te gebruiken.

Voor de werkplek in deze woning is een bureau gerealiseerd met een mooie inleg van tuigleder. Dit warme materiaal zorgt ervoor dat thuis werken luxe en comfortabel aanvoelt!

“Wij zijn erg blij met de uitvoering van het interieur in ons huis. Samen met de binnenhuisarchitect hebben we vooraf keuzes gemaakt over de materialen behorende bij de schetsen die hij gemaakt heeft. Daarna is alles technisch getekend door Mennen en geoffreerd. Het fijne van Mennen is dat afspraak ook afspraak is, geen nacalculaties voor meerwerk en keurig geleverd op het afgesproken tijdstip. Bovendien enorm prettige mensen om mee samen te werken. Voor een volgende aanpassing aan het interieur of de keuken is er geen twijfel mogelijk, dan wordt het weer Mennen!”

Familie Lugtenberg, Maarheeze

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.