Unieke witte keuken met keramieken werkblad

Een rechte keuken voor de kleinere ruimtes

 • STIJL
  MINIMALISTISCH, MODERN
 • PLAATS
  HELDEN
 • JAAR
  2021

Deze super strakke witte keuken heeft een rechte opstelling wat voor ons vrij bijzonder is. De keuken is compact, maar heeft tegelijkertijd toch genoeg werkruimte. Een bijzonder detail aan deze keuken is namelijk het bijna 4 meter lange wandschap, wat een perfect voorbeeld van maatwerk is.

De witte fronten zijn gecombineerd met een keramieken werkblad met matte afwerking. Het werkblad komt ook weer terug in de achterwand, wat de keuken een mooi geheel maakt. De structuur van het werkblad loopt precies over in de achterwand, zo is alles tot in de fijnste details geperfectioneerd.

“Prettig, deskundig, klantvriendelijk advies bij keuze keuken en indeling. Vakkundige montage. Goede after sales service.”

Miek en Jan Beumers, Helden

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  MERENO FENIX
 • WERKBLAD
  KERAMIEK DISO MAT

Je ziet ze niet maar in deze keuken is gekozen voor een inbouw koeler van Liebherr en een vaatwasser van Siemens. Ook de populaire BORA Pure inductiekookplaat is aanwezig. Op deze manier hoeft er geen losse afzuiging geplaatst te worden. Dit geeft de keuken een rustig en ruimtelijk karakter.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken

Meer projecten

Mennen Keukens + Interieurs helpt je graag aan jouw droomkeuken of droominterieur. Laat je inspireren door onze projecten uit het verleden.