Ontzorging, wat is dat nu precies?

vrijdag 10 februari 2023

De laatste jaren krijgen wij het steeds drukker op gebied van ontzorging. Voor ons een hele normale zaak maar graag lichten we in deze blog nog even toe wat wij precies voor je kunnen betekenen op gebied van ontzorging.

Planning en organisatie

Bij een verbouwing komt heel veel kijken. Een goede planning en organisatie is hierbij heel belangrijk. Er moeten ook vaak verschillende disciplines ingeschakeld worden. Indien gewenst regelen wij het contact tussen alle disciplines zoals een stukadoor, de loodgieter, de elektricien en de tegelzetter. Dit om het gehele proces vlekkeloos te laten verlopen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken. Vandaar ook de naam ontzorging.

Onze projectcoördinatoren Richard Bos en Martijn Berkers zijn diegene die bij u komen meten en het vervolgtraject begeleiden.

Wij ontzorgen u dus volledig, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het eindresultaat!

Wij begeleiden graag uw project van A t/m Z

Een nieuwe keuken of interieur kopen is een hele reis. En wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze samenwerking. Het begin van het aankoopproces bestaat meestal uit meerdere afspraken in de showroom. Maar ook als het ontwerp klaar is blijven wij in contact! Onze projectleiders Richard en Martijn zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt. Ook kunnen zij helpen op gebied van ontzorging! Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact Lees meer over ontzorging