Maatwerk keuken met marmer blad
Maatwerk keuken luxe
Maatwerk tv meubel interieur
maatwerk badkamermeubel

Een gepersonaliseerd interieur voor de Langgevelboerderij

Maatwerk kookeiland van hout

Een interieur op maat, volledig afgestemd op één specifieke stijl.

 • STIJL
  LANDELIJK, LUXUEUS
 • PLAATS
  LIEROP
 • JAAR
  2022

Het centrale punt van de woning wordt gevormd door de keuken, die met opzet extra hoog is ontworpen. Deze hoogte benadrukt prachtig de houten spanten in het plafond en draagt bij aan de algehele sfeer van de ruimte. In deze keuken overheerst geen enkel materiaal, maar eerder lijken het eiken, marmer en metaal perfect in harmonie te zijn. Het resultaat is een evenwichtige combinatie van texturen en elementen die de keuken tot een visueel aantrekkelijk en functioneel middelpunt van de woning maken.

 

© Copyright Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Maatwerk kookeiland van hout

Bij deze keuken is gekozen voor

 • FRONT
  NORFOLK
 • WERKBLAD

Voor het kookeiland is gekozen voor een Eiken WILD fineer genoest front. Het uitgesproken blad zorgt voor een luxueuse uitstraling. Evenals de gouden achterwand bij de spoelbak.

Voor de apparatuur is er gekozen voor het merk Bosch. In de keuken bevinden zich twee koelkasten, een stoomoven, een oven en een vaatwasser van Bosch. De zwarte spoelbak is van Franke en het eiland bevat een BORA puxu inductie kookplaat.

Op zoek naar een nieuwe keuken of interieur? Maak snel een afspraak!

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jouw wensen en ideeën in kaart. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken of droominterieur. We reserveren ongeveer twee uur voor dit eerste adviesgesprek. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken